Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εστιατόριο είχε περισσότερες από 120 σερβιτόρες που πουλούσαν σεξ στην πόλη Χο Τσι Μινχ

Εστιατόριο είχε περισσότερες από 120 σερβιτόρες που πουλούσαν σεξ στην πόλη Χο Τσι Μινχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιετνάμ, Ιερόδουλες, Πορνεία,

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, το Αστυνομικό Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Πόλης του Χο Τσι Μινχ είπε ότι το Τμήμα Ερευνών της Αστυνομίας της Πόλης Χο Τσι Μινχ συνέλαβε επειγόντως τους Hoang Anh Hao, Yu Sungho, Ngo Thi Ngoc Thuy, Lee Jihyoung, Kim Ji Hoon, Kang MinCheol με την κατηγορία της μεσιτείας πορνείας .

Προηγουμένως, ερευνητές από το Αστυνομικό Τμήμα ανακάλυψαν πολλές ενδείξεις δραστηριοτήτων πορνείας στο εστιατόριο G&G, που βρίσκεται στην οδό Nguyen Thai Binh.

Αυτό το εστιατόριο άρχισε να λειτουργεί από τις 22 Μαΐου 2024 έως σήμερα.

Το εστιατόριο διαθέτει 30 αίθουσες καραόκε που λειτουργούσαν χωρίς άδεια και εξυπηρετούσαν μόνο ξένους επισκέπτες (κυρίως Κορεάτες και Κινέζους).

Σε αυτούς το χώρους εργάζονταν 8 Κορεάτες μάνατζερ, 3 Βιετναμέζες «μαμάδες», 2 προσωπικό σέρβις και περισσότερες από 120 γυναίκες «οικοδέσποινες» έτοιμες να «πάνε βίζιτες» για »συντροφιά», δηλαδή κονσομασιόν και ό,τι προκύψει.

Προκειμένου να προσελκύσει πελάτες στο εστιατόριο για φαγητό, ποτό και διασκέδαση, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανάρτησε βίντεο διαφημιστικά κλιπ σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και προσέφερε πολλούς ελκυστικούς συνδυασμούς, όπως:

«Ένα ασφαλές μέρος για φαγητό και διασκέδαση».

«Υπάρχουν γυναίκες αεροσυνοδοί που χορεύουν σέξι και είναι πρόθυμες να πουλήσουν σεξ όταν το χρειάζονται οι πελάτες, σε φτηνές τιμές που κυμαίνονται από 2,5 εκατομμύρια (90 ευρώ) έως 4 εκατομμύρια VND – βιετναμέζικα ντονγκ (145 ευρώ)».

Οι συνευρέσεις γίνονταν σε δωμάτια ξενοδοχείων και σε πολυτελή διαμερίσματα με πλήρεις ανέσεις όπως και σε πολυτελή αυτοκίνητα.

Στις 12 Ιουλίου, ο συνταγματάρχης Pham Dinh Ngoc, Επικεφαλής του Αστυνομικού Τμήματος, έδωσε εντολή στους αξιωματικούς και τους στρατιώτες να χωριστούν σε διάφορες αποστολές αναγνώρισης για να συντονιστούν με τις σχετικές επαγγελματικές μονάδες και την Αστυνομία της Πρώτης Περιφέρειας για τη διεξαγωγή διοικητικών επιθεωρήσεων στο εστιατόριο G&G.

Μέσω επιθεώρησης, το Αστυνομικό Τμήμα ανακάλυψε πολλά έγγραφα σχετικά με το ότι η «κυρία» του εστιατορίου έστειλε 4 σερβιτόρες για να πουλήσουν σεξ σε πολυτελή διαμερίσματα στην πόλη Thu Duc και στην περιοχή Binh Thanh, οπότε ήταν απαραίτητος ένας έλεγχος των τοποθεσιών πορνείας.

Ταυτόχρονα, κάλεσε τους αρμόδιους να επιστρέψουν στα αρχηγεία για να συνεχίσουν την έρευνα και τις διευκρινίσεις.

Στο αστυνομικό τμήμα, οι Hao, Yu και Thuy ομολόγησαν ότι για να αυξήσουν τα έσοδα του εστιατορίου, έδωσαν εντολή στους υφισταμένους τους να επιτρέψουν στις γυναίκες οικοδέσποινες του εστιατορίου να πουλήσουν σεξ σε αλλοδαπούς.

Για να αποφύγουν την παρακολούθηση από τις Αρχές, αυτοί οι άνθρωποι πραγματοποιούσαν επανειλημμένα μυστικές συναντήσεις με κορεάτικες «κυρίες» και βιετναμέζες «κυρίες» για να δώσουν οδηγίες για το πώς να εμπλακούν στην πορνεία στο εστιατόριο.

Κατά την είσοδό τους στο εστιατόριο, οι αλλοδαποί επισκέπτες έπρεπε να ελέγχονται τα στοιχεία τους, όπως τα διαβατήριά τους, για να επιβεβαιωθεί η εθνικότητά τους ή εάν τους σύστηνε κάποιος γνωστός.

Οι δυνάμεις ασφαλείας ελέγχουν τακτικά κι αν ανακαλύψουν Βιετναμέζους να στέκονται μπροστά σε ύποπτα εστιατόρια τους διώχνουν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν συνεχώς την τοποθεσία της πορνείας.

Η Αστυνομία είπε ότι σε 2 μήνες λειτουργίας του εστιατορίου G&G, οι συλληφθέντες κέρδισαν περίπου 10 δισεκατομμύρια VND -βιετναμέζικα ντονγκ- (360.000 ευρώ) από παράνομα κέρδη.

Σχετικά άρθρα