Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

WSJ: Ο Μπάιντεν αποκοιμιόταν σε επίσημες συναντήσεις ή τις ακύρωνε για να κοιμηθεί (βίντεο)

WSJ: Ο Μπάιντεν αποκοιμιόταν σε επίσημες συναντήσεις ή τις ακύρωνε για να κοιμηθεί (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Άντονι Μπλίνκεν, Βίντεο, Γερμανία, Εφημερίδα Wall Street Journal, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Όλαφ Σολτς, Ουκρανία, Τζο Μπάιντεν,

Όταν ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με ηγέτες του Κογκρέσου τον Ιανουάριο για να διαπραγματευτεί μια συμφωνία χρηματοδότησης της Ουκρανίας, μερικές φορές μιλούσε τόσο σιγά που ορισμένοι συμμετέχοντες δυσκολεύονταν να τον ακούσουν, σύμφωνα με πέντε άτομα που γνωρίζουν τη συνάντηση.

Διάβαζε τις σημειώσεις του, έκανε μεγάλες παύσεις και μερικές φορές έκλεινε τα μάτια του για τόση ώρα που κάποιοι στην αίθουσα αναρωτιόντουσαν αν είχε αποκοιμηθεί.

Ο κύκλος του 81χρονου Προέδρου προσπάθησε να κρατήσει μυστικά τα σημάδια γήρανσης που παρουσιάζει ο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με αποκαλύψεις της WSJ.

Ο Μπάιντεν αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της G7 το 2022 επειδή έπρεπε να πάει για ύπνο, αναφέρει η WSJ.

«Γερμανοί αξιωματούχοι, έχοντας επίγνωση της κούρασης του Μπάιντεν, έσπευσαν να οδηγήσουν τον πρόεδρο στο κρεβάτι του, αποκρύπτοντας παράλληλα την ακύρωση της συνάντησης με τον Καγκελάριο».

«Η ακύρωση της συνάντησης βαπτίστηκε ως μια εμπιστευτική συνάντηση για την Ουκρανία σε ένα χαλαρό περιβάλλον», ενώ ο Μπάιντεν δεν εμφανίστηκε ποτέ, κάτι που εκνεύρισε τον καγκελάριο και τους βοηθούς του.

«Αντίθετα, στην θέση του έφτασε ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν και ανακοίνωσε ότι ο Μπάιντεν έπρεπε να πάει για ύπνο, σύμφωνα με δύο άτομα που ήταν εκεί».

Σχετικά άρθρα