Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες αεροπορικές επιδρομές με στόχο το Ισλαμικό Κράτος

Νέες αεροπορικές επιδρομές με στόχο το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Συρία, Τζιχαντιστές,

Η συμμαχία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, στην οποία ηγετικό ρόλο έχουν οι ΗΠΑ, εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιδρομές το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια ΜΚΟ που εδρεύει στη Βρετανία, τέσσερις αεροπορικές επιδρομές χτύπησαν στόχους στην περιοχή του κοιτάσματος πετρελαίου Αλ Τάνακ και ένα σημείο ελέγχου του Ισλαμικού Κράτους στην επαρχία Ντέιρ Εζόρ με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 2 άνθρωποι.

Επίσης, μαχητικό αεροσκάφη της συμμαχίας πραγματοποίησαν πλήγματα εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στην πολιορκημένη κουρδική πόλη Κομπάνι.

Ακόμα, το Ισλαμικό Κράτος από την πλευρά του, βομβάρδισε το Σάββατο καταυλισμό εκτοπισμένων με αποτέλεσμα 2 άνθρωποι να σκοτωθούν και 4 να τραυματιστούν, περιλαμβανομένου ενός παιδιού, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Σχετικά άρθρα