Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί ανησυχεί για «δημογραφική αλλοίωση» της πολυφυλετικής τουρκικής ορδής

Ο Γκρίζος Λύκος Μπαχτσελί ανησυχεί για «δημογραφική αλλοίωση» της πολυφυλετικής τουρκικής ορδής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γκρίζοι Λύκοι, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Πρόσφυγες, Τουρκία,

Τον τερματισμό της Συμφωνίας Επανεισδοχής των παράτυπων μεταναστών με την ΕΕ ζήτησε ο πρόεδρος του ακροδεξιού Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), δηλαδή των Γκρίζων Λύκων, και κυβερνητικός εταίρος, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο αρχηγός του φασιστικού ΜΗΡ ζήτησε την επιστροφή των Σύρων ζητούντων άσυλο από την Τουρκία και έκανε λόγο για κινδύνους για την πληθυσμιακή ισορροπία, την εθνική σύνθεση και το μέλλον της χώρας.

Εν τω μεταξύ είναι τουλάχιστον γελοίο και ανιστόρητο να μιλάνε οι Τούρκοι για εθνική σύνθεση αφού αποτελούν ένα πολυεθνικό μείγμα/μόρφωμα και το γνωρίζουν.

Κι αυτό φαίνεται από τα πρόσωπά τους. Οι κανονικοί Τούρκοι έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά, δηλαδή μοιάζουν με Κινέζους.

Οι «διπλανοί» μας Τούρκοι είναι εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι απόγονοι Ελλήνων, Αρμενίων, Σλάβων, Αράβων και διάφορων εθνών του Καυκάσου, ένα συνονθύλευμα δηλαδή. Αποτελούν ορδή και όχι έθνος.

Το σχετικό απόσπασμα της ομιλία του Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του MHΡ έχει ως εξής:

«Η εισροή μεταναστών και προσφύγων είναι ένα από τα πιο έντονα και φλέγοντα προβλήματα, όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην εποχή μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.

»Είμαστε ενάντια στις επικίνδυνες ροές που θα βλάψουν τη δημογραφική μας σταθερότητα και το δημογραφικό μας μέλλον, είμαστε εντελώς ενάντια στις ανθρώπινες ροές που θα νοθεύσουν την πληθυσμιακή μας ισορροπία, την εθνική μας σύνθεση και την ύπαρξή μας σε αυτή τη γεωγραφία.

»Η εθελοντική, ασφαλής επιστροφή με αξιοπρέπεια των Σύρων αιτούντων άσυλο με καθεστώς προσωρινής προστασίας στη χώρα μας πρέπει να διασφαλιστεί σταδιακά, να σπάσει η “ραχοκοκαλιά” της παράτυπης μετανάστευσης.

»Να τερματιστεί η Συμφωνία Επανεισδοχής.

»Η άποψη του MHP για το σημαντικό αυτό ζήτημα ταυτίζεται με τη μία και μοναδική άποψη του έθνους μας».

Σχετικά άρθρα