Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκλεκτές παρθένες για το χαρέμι του Κιμ Γιονγκ Ουν

Εκλεκτές παρθένες για το χαρέμι του Κιμ Γιονγκ Ουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν, Χαρέμι,

Εικόνα από το χαρέμι του Βορειοκορεάτη δικτάτορα Κιμ Γιονγκ Ουν μοιράστηκε μια πολίτης που κατάφερε να δραπετεύσει από τη χώρα και να βρει καταφύγιο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με όσα έφερε στο «φως» η Γεόμνι Παρκ μιλώντας στην Daily Star, ο Κιμ επιλέγει κάθε χρόνια 25 παρθένες για να ενταχθούν στην «Ομάδα Ευχαρίστησής» του, όπως την αποκαλεί.

Οι γυναίκες επιλέγονται με βάση την εμφάνισή τους και την πολιτική τους πίστη, σύμφωνα με την Yeonmi Park.

Όπως αποκάλυψε, οι αξιωματούχοι του Κιμ πηγαίνουν μέχρι και στα σχολεία να αναζητήσουν πιθανά θύματα, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους ξεφύγει κάποια όμορφη κοπέλα.

Μόλις βρουν μερικά όμορφα κορίτσια, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να ελέγξουν την οικογενειακή τους κατάσταση την πολιτική τους κατάσταση.

Αποκλείουν κάθε κορίτσι με μέλη της οικογένειας που έχουν δραπετεύσει από τη Βόρεια Κορέα ή έχουν συγγενείς στη Νότια Κορέα ή σε άλλες χώρες όπως αναφέρει η Daily Star.

Στη συνέχεια, η διαδικασία περιλαμβάνει ιατρική εξέταση για να επιβεβαιωθεί η παρθενία τους.

Όσοι περάσουν αυτό το στάδιο αντιμετωπίζουν έναν άλλο αυστηρό ιατρικό έλεγχο, όπου μικρές ατέλειες, όπως μικροσκοπικές ουλές οπουδήποτε στο σώμα, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποκλεισμό.

Αυτός ο έλεγχος οδηγεί στην επιλογή «λίγων μόνο κοριτσιών από όλη τη Βόρεια Κορέα», τα οποία στη συνέχεια μεταφέρονται στην Πιονγκγιάνγκ.

Μόλις επιλεγούν, λέει η Παρκ, ο μοναδικός σκοπός αυτών των κοριτσιών είναι να ευχαριστήσουν τον δικτάτορα.

Σχετικά άρθρα