ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι 11 από τους 32 που κατέθεσαν τα χαρτιά τους σε ειδική επιτροπή στην Τουρκία πιθανότατα λένε την αλήθεια και είναι απόγονοι του τελευταίου Σουλτάνου των Οθωμανών, Αμπντουλχανίντ.
Αυτό είναι το πορώτο βήμα για να διεκδικήσουν την περιουσία του η οποία περιλαμβάνει εκτός των άλλων, πολλά πάρκα και ιστορικά κτίρια της Κωνσταντινούπολης αλλά και ολόκληρη την Μοσούλη και το Κιρκούκ με τα πετρέλαια που διαθλετουν.
Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από 5 χρόνια οι 32 Τούρκοι κατέθεσαν όλα τα χαρτιά για να διεκδικήσουν την περιουσία του προγόνου τους.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα συστάθηκε ειδική επιτροπή που εξέτασε όλους τους φακέλους.
Οι 21 από αυτούς κατέθεσαν ψεύτικους τίτλους και τώρα αντιμετωπίζουν καταδικαστικές αποφάσεις αφού κορόιδεψαν το κράτος.
Όμως οι άλλοι 11 φαίνεται πως είναι γνήσιοι απόγονοι του τελευταίου Οθωμανού Σουλτάνου και μπορεί να ξεκινήσει νέος γύρος διεκδίκησης.






