Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραήλ-Το πολεμικό συμβούλιο: Συμφωνία για αντίποινα κατά του Ιράν – Διαφωνία για τον χρόνο και την κλίμακα

Ισραήλ-Το πολεμικό συμβούλιο: Συμφωνία για αντίποινα κατά του Ιράν – Διαφωνία για τον χρόνο και την κλίμακα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιράν, Ισραήλ,

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ συμφωνεί ότι πρέπει να υπάρξει απάντηση κατά του Ιράν για την επίθεση με πυραύλους και drones, αλλά διαφωνεί για τον χρόνο και την κλίμακα των αντιποίνων, δήλωσαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, κατά τη συνεδρίαση του ισραηλινού πολεμικού συμβουλίου εξετάστηκαν σειρά από αντίποινα που θα επιβληθούν στην Τεχεράνη μετά την επίθεση που πραγματοποίησε με μπαράζ από drone και πυραύλους κρουζ.

Το πενταμελές πολεμικό συμβούλιο, στο οποίο ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο υπουργός Αμυνας Ιώβ Γκάλαντ και ο υπουργός Μπένι Γκαντς έχουν εξουσίες λήψης αποφάσεων, συνήλθε την Κυριακή 14/4 και θα συνεδριάσει και πάλι για περαιτέρω συνομιλίες.

Μπένι Γκαντζ: Το Ισραήλ θα απαιτήσει το τίμημα από το Ιράν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή

Νωρίτερα, σήμερα ο υπουργός Πολέμου Μπένι Γκαντζ δήλωσε, πως το Ισραήλ θα απαιτήσει ένα τίμημα από το Ιράν ως απάντηση στη μαζική επίθεση με πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

«Θα οικοδομήσουμε έναν περιφερειακό συνασπισμό και θα απαιτήσουμε το τίμημα από το Ιράν με τον τρόπο και τη χρονική στιγμή που είναι κατάλληλοι για εμάς», δήλωσε ο Γκαντζ σε ανακοίνωση, ενόψει της σύγκλησης του ισραηλινού πολεμικού υπουργικού συμβουλίου για να συζητηθεί η απάντηση του Ισραήλ στην επίθεση του Ιράν.

Σχετικά άρθρα