Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βενιζέλος: Η Αίγυπτος μπορεί να υπολογίζει στην αλληλεγγύη μας

Βενιζέλος: Η Αίγυπτος μπορεί να υπολογίζει στην αλληλεγγύη μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αίγυπτος, Ανσάρ Μπαΐτ Αλ Μαγκντίς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Χερσόνησος του Σινά,

Σε σκληρή καταδίκη των τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Αίγυπτο προχώρησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Καταδικάζουμε απερίφραστα τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μενούφια στη βόρεια Αίγυπτο και στο Κάιρο, τα οποία προκάλεσαν το θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων” δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

“Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές στους τραυματίες για ταχεία ανάρρωση. Ο αιγυπτιακός λαός και η Αιγυπτιακή Κυβέρνηση γνωρίζουν ότι μπορούν να υπολογίζουν στην αλληλεγγύη και την υποστήριξη της Ελλάδας, η οποία αποτελεί ένα σταθερό σύμμαχό τους στη μάχη κατά της τρομοκρατίας, όπως τονίζεται και στο Κοινό Ανακοινωθέν των Υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας, της Αιγύπτου και της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη Λευκωσία, στις 29 Οκτωβρίου” υπογράμμισε με νόημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σχετικά άρθρα