Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος αποκαλύπτει τον απολογισμό των επιθέσεων του στη Συρία, το Ιράκ, την Αφρική και την Ασία την περασμένη εβδομάδα

Το Ισλαμικό Κράτος αποκαλύπτει τον απολογισμό των επιθέσεων του στη Συρία, το Ιράκ, την Αφρική και την Ασία την περασμένη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος - Επαρχία Κεντρικής Αφρικής (IS-CAP), Ισλαμικό Κράτος στη Δυτική Αφρική (ISWAP), Ισλαμικό Κράτος στη Σαχάρα (IS-GS), Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σαχέλ, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αποκάλυψε την Παρασκευή 29/3 τον απολογισμό των επιθέσεων που ισχυρίστηκε ότι πραγματοποίησε στη Συρία, το Ιράκ, την Αφρική και την Ασία την περασμένη εβδομάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκε έξαρση επιθέσεων που ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS), με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και να τραυματιστούν δεκάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Η εφημερίδα al-Naba που διευθύνεται από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέφερε ότι το ISIS πραγματοποίησε εννέα επιθέσεις στη Συρία την περασμένη εβδομάδα, επτά από τις οποίες στόχευαν περιοχές υπό τον έλεγχο των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στην Περιφέρεια της Χασάκα στη βορειοανατολική Συρία και στην Περιφέρεια της Ντέιρ αλ Ζουρ. ανατολική Συρία, με αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό 14 ατόμων.

Όσον αφορά τις περιοχές που ελέγχονται από τη συριακή κυβέρνηση, το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε δύο επιθέσεις στην Περιφέρεια της Χομς στην κεντρική Συρία, με αποτέλεσμα τον θάνατο επτά ατόμων, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στο Ιράκ, η εφημερίδα ανέφερε ότι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στόχευσε τον ιρακινό στρατό στην Ανμπάρ, τη Ντιγιάλα και το Κιρκούκ με τρεις επιθέσεις, με αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό επτά ατόμων.

Στη Δυτική Αφρική, το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε την ευθύνη για τέσσερις επιθέσεις που οδήγησαν στη δολοφονία πέντε ατόμων.

Στην Κεντρική Αφρική, ανέφερε μια επίθεση που σκότωσε και τραυμάτισε 11 άτομα.

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε τρεις επιθέσεις στην περιοχή Σαχέλ, με αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό 50 ανθρώπων.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι στη Ρωσία, το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε μία μόνο επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό 500 ατόμων.

Επιπλέον, η al-Naba δήλωσε ότι μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) σκότωσαν και τραυμάτισαν 44 ανθρώπους σε δύο επιθέσεις στο Αφγανιστάν.

Στην Ανατολική Ασία, το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) ανέλαβε μία μόνο επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων.

Σχετικά άρθρα