Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Δημοσίευσε εικόνα του Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα

Τραμπ: Δημοσίευσε εικόνα του Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Τζο Μπάιντεν,

Μια νέα διαμάχη στις Ηνωμένες Πολιτείες πυροδοτεί ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύοντας βίντεο στο κοινωνικό του δίκτυο Truth με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν δεμένο χειροπόδαρα!

Πρόκειται για μια φωτογραφία του Μπάιντεν στην πίσω πόρτα ενός ημιφορτηγού όπου εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξαπλωμένος στο πλάι και δεμένος με σχοινί στα χέρια και τα πόδια του. Η φωτογραφία αυτή μεταδόθηκε από τον Τραμπ σε ένα βίντεο 20’ στο κοινωνικό του δίκτυο.

Στο Truth, ο Τραμπ λέει ότι το βίντεο γυρίστηκε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, πιθανότατα όταν παρευρέθηκε στην κηδεία ενός αστυνομικού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο Μάικλ Τάιλερ, διευθυντής επικοινωνίας της προεκλογικής εκστρατείας του Μπάιντεν, κατηγόρησε τον Τραμπ ότι «υποκινεί τακτικά την πολιτική βία και είναι καιρός να τον πάρουν στα σοβαρά.

»Απλώς ρωτήστε τους αστυνομικούς του Καπιτώλιο που δέχθηκαν επίθεση ενώ προστάτευαν τη δημοκρατία μας στις 6 Ιανουαρίου».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, Στίβεν Τσουνγκ, απάντησε:

«Αυτή η εικόνα ήταν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που ταξίδευε στον αυτοκινητόδρομο.

»Δημοκρατικοί και διάφοροι τρελοί όχι μόνο υποκινούν μις απεχθή βία κατά του Προέδρου Τραμπ και της οικογένειάς του, αλλά στην πραγματικότητα οπλίζουν το δικαστικό σύστημα εναντίον του».

Σχετικά άρθρα