Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Πορνογραφία, Πορνοστάρ, Τζόρτζια Μελόνι,

Στην ιταλική Δικαιοσύνη προσφεύγει η Τζόρτζια Μελόνι για fake βίντεο πορνό, όπου οι δράστες τοποθέτησαν το πρόσωπό της στα σώματα πορνοστάρ.

Ως δράστες φέρονται ένας 40χρονος κάτοικος Σαρδηνίας και ο 73χρονος πατέρας του, που σύμφωνα με την έρευνα των ιταλικών αρχών που ξεκίνησε το 2020, όταν η Μελόνι δεν ήταν ακόμη πρωθυπουργός, δημιούργησαν ειδικό λογαριασμό με τα fake βίντεο της Μελόνι και τα βίντεο δημοσιεύτηκαν σε πορνογραφικό ιστότοπο στις ΗΠΑ, όπου συγκέντρωσαν «εκατομμύρια» προβολές σε διάστημα αρκετών μηνών.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμιση. Σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, ορισμένες υποθέσεις δυσφήμισης μπορεί να είναι ποινικές και να επισύρουν ποινή στερητική της ελευθερίας.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας διεκδικεί στην αγωγή της εναντίον των δυο φερόμενων δημιουργών των βίντεο αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ, πόσο το οποίο χαρακτηρίζει «συμβολικό», σύμφωνα με τη δικηγόρο της, Μαρία Τζούλια Μαρόντζιου.

Η Μελόνι θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως στις 2 Ιουλίου στο δικαστήριο στη Σαρδηνία, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA, και αν κερδίσει τη δίκη θα δωρίσει το ποσό σε οργάνωση υποστήριξης γυναικών θυμάτων ανδρικής βίας.

Σχετικά άρθρα