Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Πολιτοφυλακή για την Ελευθερία του Κουρδιστάν κατέστρεψε συσκευές πληροφοριών του τουρκικού κράτους

Η Πολιτοφυλακή για την Ελευθερία του Κουρδιστάν κατέστρεψε συσκευές πληροφοριών του τουρκικού κράτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τουρκία,

Η Πολιτοφυλακή για την Ελευθερία του Κουρδιστάν (MAK-Milîsên Azadiya Kurdistan) ανέφερε ότι εντόπισε και κατέστρεψε «φωτογραφικές κάμερες, αισθητήρες ευαίσθητους στην κίνηση και θερμικές κάμερες» που χρησιμοποιήθηκαν κατά των Κούρδων ανταρτών από το τουρκικό κράτος.

Σε ανακοίνωσή της την Τρίτη 19/3, η MAK ανέφερε ότι «η πολιτοφυλακή μας βρισκόταν σε υπηρεσία στις περιοχές Amed Martyr Kendal Martyr Remzi και Martyr Kawa» και δήλωσε ότι συνέχισε να υποστηρίζει τους αντάρτες που πολέμησαν θυσιαστικά ενάντια στο κατοχικό τουρκικό κράτος.

«Οι φωτογραφικές κάμερες, οι ευαίσθητοι στην κίνηση αισθητήρες και οι θερμικές κάμερες» που τοποθετήθηκαν από τον τουρκικό στρατό κατοχής σε αντάρτικες περιοχές για την παροχή τεχνικών πληροφοριών εντοπίστηκαν και καταστράφηκαν από την πολιτοφυλακή μας κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων πεδίου σε διαφορετικές ημερομηνίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η δήλωση συνεχίζει: «Οι πολιτοφυλακές της MAK έβαλαν φόβο στην καρδιά του εχθρού στα βουνά του Άμεντ, φέροντας τα ίχνη του Μάρτυρα Çiyager, Numan Amed, Azad Siser και Martyr Gulan.

»Με αυτές τις ενέργειες, η πολιτοφυλακή μας χτύπησε την επιρροή του εχθρού και τεχνικός πόλεμος στα βουνά του Κουρδιστάν, ανταποδίδοντας τον εχθρό για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις σε περιοχές των ανταρτών.

»Με αυτή την ενέργεια καλούμε όλο το λαό και τους νέους μας να στοχοποιήσουν τον εχθρό και τους μηχανισμούς του μέχρι να ξεριζώσουμε τον εχθρό από τα εδάφη του Κουρδιστάν.

»Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρουμε τον λαό μας για το Νεβροζ [κουρδική Πρωτοχρονιά – Εαρινή Ισημερία] και καλούμε κάθε πατριώτη, ιδιαίτερα τη νεολαία, να οργανωθεί και να αναλάβει δράση κατά του εχθρού στις τάξεις της πολιτοφυλακής της ΜΑΚ με πνεύμα εξέγερσης».

Σχετικά άρθρα