Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερωτεύτηκε «εκατομμυριούχο» από το Ντουμπάι και αυτός ξάφρισε τους λογαριασμούς της

Ερωτεύτηκε «εκατομμυριούχο» από το Ντουμπάι και αυτός ξάφρισε τους λογαριασμούς της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης,

Άσχημη τροπή πήρε ο έρωτας για μια γυναίκα, αφού ο αγαπητικός που παρίστανε τον εκατομμυριούχο από το Ντουμπάι αποδείχτηκε απατεώνας, ξαφρίζοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς της.

Η 60χρονη Lyn από τη Βρετανία είναι χήρα και το 2020 μπήκε σε ομάδα στο Facebook, που αποτελείται από άτομα που έχασαν τους συζύγους τους.

Εκεί γνώρισε τον Derek και ξεκίνησαν να μιλάνε, ανέφερε η New York Post.

«Εκείνη την περίοδο ήθελα ένα φίλο να μιλάω και πέτυχα τον Derek.

»Περνούσα ευχάριστα μαζί του και μας έφερε κοντά το γεγονός πως είχε χάσει τη γυναίκα του πριν από λίγο καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο άνδρας συστήθηκε ως Βρετανός ιδιοκτήτης εταιρείας με ορυκτά που μένει στο Ντουμπάι, ενώ της τηλεφωνούσε καθημερινά και μιλούσαν για ώρες, πέρα από τα μηνύματα που αντάλλασαν.

Μετά από καιρό λοιπόν, ζήτησε να τού στείλει λεφτά, με την πρόφαση πως έγινε ένα σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί εργάτες και να πρέπει να δώσει γρήγορα τις αποζημιώσεις.

«Ζήτησε να βάλω μερικές χιλιάδες στον λογαριασμό του και τα υπόλοιπα να τα στείλω σε κρυπτονομίσματα.

»Ισχυρίστηκε ότι με αυτή την πρακτική, τα λεφτά θα εμφανίζονταν περισσότερα, ώστε να καλύψει τις αποζημιώσεις και θα τα έστελνε πίσω μετά από μερικές εβδομάδες», είπε η γυναίκα.

Συνολικά τού έστειλε 63.000 δολάρια και ξέμεινε από χρήματα, με τον άνδρα να εξαφανίζεται, μόλις έμαθε ότι η Lyn δεν είχε λεφτά.

Ευτυχώς, η γυναίκα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία και τελικά πήρε τα χρήματά της πίσω, ενώ πλέον προειδοποιεί τον κόσμο να προσέχει τα άτομα που εμπιστεύεται.

Σχετικά άρθρα