Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βερολίνο: Φιλοπαλαιστίνιος ξυλοκόπησε κι έστειλε στο νοσοκομείο Εβραίο φοιτητή

Βερολίνο: Φιλοπαλαιστίνιος ξυλοκόπησε κι έστειλε στο νοσοκομείο Εβραίο φοιτητή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βερολίνο, Γερμανία, Εβραίοι, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Φοιτητές,

Ένας φοιτητής στο Βερολίνο ξυλοκόπησε έναν Εβραίο συμφοιτητή του και τον έστειλε στο νοσοκομείο, αφού οι δυο τους διαπληκτίστηκαν την Παρασκευή 2/2 το βράδυ για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Ο 30χρονος Εβραίος φοιτητής ήταν έξω με έναν γνωστό του στη γειτονιά Μίτε του Βερολίνου και λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής συνάντησε έναν 23χρονο συμφοιτητή του από το πανεπιστήμιο.

Οι δύο φοιτητές -ο 23χρονος, ο οποίος είχε έντονες φιλοπαλαιστινιακές απόψεις και ο 30χρονος Εβραίος φοιτητής, ο οποίος είχε δημοσιεύσει απόψεις υπέρ του Ισραήλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- άνοιξαν μια έντονη συζήτηση.

Καθώς ο καυγάς κλιμακώθηκε, ο 23χρονος γρονθοκόπησε επανειλημμένα τον 30χρονο στο πρόσωπο μέχρι να πέσει στο έδαφος, αναφέρει η Αστυνομία.

Ο ύποπτος κλώτσησε τον μεγαλύτερο φοιτητή ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία λέει ότι τα τραύματά του δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Η Αστυνομία τελικά εντόπισε τον ύποπτο στο σπίτι του στη συνοικία Schöneberg του Βερολίνου, όπου διεξήγαγε έρευνα και κατέσχεσε στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του «έξυπνου» κινητού τηλεφώνου του.

Οι έρευνες συνεχίζονται, αναφέρει η Αστυνομία.

Το περιστατικό έρχεται εν μέσω μιας δραστικής αύξησης των αντισημιτικών επεισοδίων στη Γερμανία, τα οποία έχουν γίνει όλο και πιο συχνά μετά την καταστροφική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου και τη στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα, που διανύει τον τέταρτο μήνα.

Σχετικά άρθρα