Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος μαζεύει παιδιά και τα στέλνει να πολεμήσουν στην Κομπάνι

Το Ισλαμικό Κράτος μαζεύει παιδιά και τα στέλνει να πολεμήσουν στην Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Παιδομάζωμα, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Υψηλόβαθμος Κούρδος αξιωματούχος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το tribune.gr επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι το Ισλαμικό Κράτος κάνει παιδομάζωμα στη Ράκα της Συρίας από την Τρίτη το πρωί έξω από σχολεία, για να στείλει τα παιδιά να πολεμήσουν στην Κομπάνι.

Όπως μας είπε ο Κούρδος αξιωματούχος, οι τζιχαντιστές έστησαν μπλόκα και έπιαναν τα αγόρια που πήγαιναν στα σχολεία τους, για να τα οδηγήσουν στη συνέχεια σε στρατόπεδα εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους. Η είδηση διαδόθηκε αστραπιαία μεταξύ των κατοίκων, οι οποίοι πανικόβλητοι άρχισαν να μαζεύουν τα παιδιά τους και να τα κρύβουν στα σπίτια.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει μεγάλες απώλειες στην πολιορκία της Κομπάνι. Στις οδομαχίες έχουν σκοτωθεί οι καλύτεροι πολεμιστές και εμίρηδες που έχει. Το Ισλαμικό Κράτος, λοιπόν, έκρινε ότι αντί να στέλνει την “αφρόκρεμα” των δολοφόνων του πάνω στα κουρδικά πυρά και στις βόμβες των Αμερικανών, να στείλει παιδιά να σκοτώνονται.

Σχετικά άρθρα