Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία και το παρακλάδι της Αλ Κάιντα «ανθρωπιστική» ΙΗΗ παρέδωσαν ένα ακόμα οικισμό εποίκων στην Αφρίν/Εφρίν της Β/Δ Συρίας

Η Τουρκία και το παρακλάδι της Αλ Κάιντα «ανθρωπιστική» ΙΗΗ παρέδωσαν ένα ακόμα οικισμό εποίκων στην Αφρίν/Εφρίν της Β/Δ Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Humanitarian Relief Foundation (IHH), Αλ Κάιντα, Εφρίν, Ισλαμιστές, Συρία, Συριακός Εθνικός Στρατός (Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι), Τζιχαντιστές,

Με συντονισμό και υποστήριξη από την Τουρκία, ο Orange Organization, ολοκλήρωσε ακόμα έναν νέο οικισμό εποίκων κοντά στο χωριό Κατμάχ στα βορειοανατολικά της κατεχόμενης από την Τουρκία πόλης Αφρίν/Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία.

Ένας διαχειριστής της Orange Organisation είπε στην ιστοσελίδα North Press ότι εγκαινίασαν, με την υποστήριξη και συντονισμό με το Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Τουρκίας (IHH) και μια άλλη τουρκική ένωση, άνοιξαν τον οικισμό Αλ Σαλάμ (Ειρήνη) την Τρίτη 23/1 στο δάσος Κατμάχ, βορειοανατολικά της Αφρίν/Εφρίν.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο οικισμός περιλαμβάνει περίπου 600 σπίτια, τα οποία είναι προκατασκευασμένα τροχόσπιτα.

Θα παραδοθούν, λένε, στις οικογένειες που επλήγησαν από τον σεισμό που έπληξε την περιοχή στις 6 Φεβρουαρίου 2023.

Με έδρα την πόλη Γκαζιαντέπ της Τουρκίας, η Orange έχει υποκαταστήματα σε πολλές χώρες, που εργάζονται για την παροχή ανθρωπιστικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Η Τουρκία – μαζί με τις συνδεδεμένες μαζί της ισλαμιστικές φατρίες της ένοπλης αντιπολίτευσης, ένας συνασπισμός γνωστός και ως Συριακός Εθνικός Στρατός (SNA) – εφαρμόζει μια συστηματική πολιτική δημογραφικής αλλαγής στην περιοχή της Αφρίν/Εφρίν από την εισβολή της στην περιοχή τον Μάρτιο του 2018.

Αυτός ο οικισμός είναι ο τρίτος στο δάσος Κατμάχ και ο 38ος στην περιοχή της Αφρίν/Εφρίν.

Στην περιοχή σημειώθηκε αξιοσημείωτη αύξηση της κατασκευής οικισμών με το πρόσχημα της παράδοσής τους στους σεισμόπληκτους.

Σχετικά άρθρα