Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντιν Φίλιπς: Το Δημοκρατικό Κόμμα επιμένοντας στην υποψηφιότητα Μπάιντεν «υπνοβατεί προς την καταστροφή»

Ντιν Φίλιπς: Το Δημοκρατικό Κόμμα επιμένοντας στην υποψηφιότητα Μπάιντεν «υπνοβατεί προς την καταστροφή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντιν Φίλιπς, Ντόναλντ Τραμπ, Τζο Μπάιντεν,

Ο Ντιν Φίλιπς λέει ότι με την υποψηφιότητά του για το χρίσμα στις προεδρικές εκλογές κάνει στο Δημοκρατικό Κόμμα χάρη. Και τούτο γιατί ο νυν πρόεδρος δεν έχει καμία ελπίδα να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Και η αλήθεια είναι πως οι δημοσκοπήσεις θέλουν τον νυν πρόεδρο να βλέπει σταθερά την πλάτη του προκατόχου του και μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος να εκφράζει ανησυχία για την ηλικία του και την κατάσταση της υγείας του.

«Ξέρουν ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας από τους λιγότερο κατάλληλους Δημοκρατικούς να αναλάβει την αποστολή να νικήσει τον Τραμπ» λέει για τα στελέχη του κόμματος σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal.

«Το να χρίζεις υποψήφιο τον νυν πρόεδρο, ακόμη και όταν δεν είναι εκλέξιμος, ακόμη και όταν η χώρα λέει ότι δεν το θέλει, ιδίως υπό το φως των συνεπειών μιας επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ- είναι τραγικό, και γι’ αυτό κάποιος πρέπει να κάνει κάτι» τονίζει και εξηγεί:

«Είναι ο γηραιότερος και ο πιο αντιδημοφιλής εν ενεργεία πρόεδρος, που διεκδικεί επανεκλογή.

»Επιμένοντας στην υποψηφιότητα αυτή το Δημοκρατικό Κόμμα υπνοβατεί προς την καταστροφή».

Προς το παρόν ο Φίλιπς δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στους ψηφοφόρους.

Ενώ ορισμένοι Δημοκρατικοί χλευάζουν την προσπάθεια του Φίλιπς ως σχέδιο ματαιοδοξίας, επιμένει ότι είναι ακριβώς το αντίθετο.

Ο λόγος που μπαίνει στην κούρσα είναι γιατί κανείς άλλος δεν θα το έκανε.

Δεν φοβάμαι και δεν στέκομαι στην ουρά όταν βλέπω αδικία», είπε, «ή έναν κίνδυνο που οι άλλοι είναι απλά απρόθυμοι να αναγνωρίσουν ή δεν έχουν το θάρρος να κάνουν κάτι για αυτό».

Σχετικά άρθρα