Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοί είναι οι Καζάκοι που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος

Αυτοί είναι οι Καζάκοι που πολεμάνε για το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Καζακστάν, Τζιχαντιστές,

Σε βίντεο που έχει αναρτήσει το Ισλαμικό Κράτος στο διαδίκτυο ομάδα τζιχαντιστών από το Καζακστάν στέλνει μήνυμα προς τους συμπατριώτες τους.

Οι Καζάκοι είναι μια τουρκική φυλή της κεντρικής Ασίας. Δεν πρέπει να συχγέονται με τους Κοζάκους, που είναι ανατολικοσλαβική φυλή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα από το βίντεο, που δημοσιεύουμε, οι Καζάκοι έχουν μογγολικά χαρακτηριστικά διότι είναι γνήσιοι Τούρκοι, δεν έχουν σχέση δηλαδή με τους “δικούς μας” Τούρκους, στη Μικρά Ασία, που είναι εξισλαμισμένοι και εκτουρκισμένοι γηγενείς πληθυσμοί της περιοχής, πολλοί εξ αυτών και ελληνικής καταγωγής.

Ο επικεφαλής των Καζάκων τζιχαντιστών στο μήνυμά του απευθύνεται στους συμπατριώτες του στο Καζακστάν και τους λέει να μην πιστεύουν τα Μέσα Ενημέρωσης, οι Καζάκοι τζιχαντιστές δεν είναι νεκροί, αντιθέτως είναι ζωντανοί και πολεμάνε, εκλεκτοί από τον Αλλάχ, όπως όλοι οι μουτζαχεντίν έχουν εκλεγεί από τον Αλλάχ για να τον υπηρετούν και να πολεμάνε στο όνομά του.

Τους καλεί να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Αλλάχ και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.

Σχετικά άρθρα