Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Αποκεφάλισε τρεις και σταύρωσε 11 Σύρους (φωτογραφία)

Ισλαμικό Κράτος: Αποκεφάλισε τρεις και σταύρωσε 11 Σύρους (φωτογραφία)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 3 Σύρους στην πόλη Ντέιρ αλ Ζουρ και στη συνέχεια τους κρέμασε σε κοινή θέα από τα κάγκελα ενός πάρκου για παραδειγματισμό.

Οι δύο εξ’ αυτών εκτελέστηκαν με την κατηγορία της συνεργασίας με το συριακό καθεστώς, ενώ ο άλλος ως αντάρτης που μάχεται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

deir_ezzor

Επιπλέον, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε ακόμα οκτώ ανθρώπους στην πόλη al Bokamal με την κατηγορία ότι πολεμούσαν στις εχθρικές προς το Ισλαμικό Κράτος δυνάμεις.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), οι οποίοι είχαν παραδοθεί πριν από τρεις ημέρες στο Ισλαμικό Κράτος, έχοντας λάβει την υπόσχεση ότι δεν θα εκτελεστούν. Και οι οκτώ εκτελέστηκαν, σύρθηκαν για παραδειγματισμό σε ολόκληρη την πόλη και στη συνέχεια σταυρώθηκαν σε κοινή θέα στην πλατεία al- Tayyarah.

Σχετικά άρθρα