Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άνθρωπος της CIA «προβλέπει» ότι δεν θα έχουμε Πούτιν το 2024

Άνθρωπος της CIA «προβλέπει» ότι δεν θα έχουμε Πούτιν το 2024
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CIA - Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Ρωσία,

Αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε ένα… δολάριο για κάθε φορά που κάποιος ανακοίνωνε τον θάνατο του ή προέβλεπε την ανατροπή του από την εξουσία θα ήταν, το δίχως άλλο, ο πλουσιότερος άνθρωπος επί γης.

Μετά τη Μπάμπα Βάνγκα, την τυφλή μάντισσα των Βαλκανίων που έχει προβλέψει για το 2024 τη δολοφονία του Ρώσου προέδρου, η CIA φαίνεται ότι διακατέχεται από το ίδιο έντονο προαίσθημα.

Για του λόγου το ασφαλές, ο Τζακ Ντεβάιν, πρώην επικεφαλής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ δήλωσε σίγουρος ότι το τέλος της παντοκρατορίας του Πούτιν πλησιάζει.

Μάλιστα, όπως τόνισε θα δρομολογηθεί εκ των έσω και θα είναι ένα επεισόδιο «Black Swan», όπως αποκαλούνται τα αναπάντεχα συμβάντα λόγω της σπανιότητας του μαύρου κύκνου, το αποτέλεσμα του οποίου θα είναι να εξαφανιστεί ο Ρώσος πρόεδρος δια παντός από τη Ρωσία και τον κόσμο ολόκληρο.

Η εισβολή στην Ουκρανία

Οι φόβοι ενός πραξικοπήματος στεφανώνουν τον Πούτιν και το Κρεμλίνο από τότε που ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε τα στρατεύματά του να εισβάλουν στην Ουκρανία τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον πόλεμο να αποκαλύπτει ρωγμές στην ολοένα και πιο ασταθή εξουσία του, γράφει η Sun.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος ηγέτης αντιμετώπισε μια ένοπλη εξέγερση από τον αρχηγό της Wagner, τον Γιεβγκένι Πριγκόζιν, πριν αυτός πεθάνει υπό μυστηριώδεις συνθήκες σε ένα αεροπορικό ατύχημα, ενώ οι φήμες τον θέλουν να έχει επιζήσει από δεκάδες απόπειρες δολοφονίας του.

Το χρυσό πιστόλι

Οι ειδικοί, πάντως, έχουν προειδοποιήσει ότι ο Πούτιν μπορεί να μη δει άλλα γενέθλια, που είναι τον επόμενο Νοέμβριο, καθώς προτιμά να «τελειώσει τα πάντα με το χρυσό του πιστόλι» παρά να αντιμετωπίσει την ταπείνωση ενός πραξικοπήματος.

Αυτό σύμφωνα με τον προαναφερόμενο Αμερικανό αξιωματούχο τον πλησιάζει επικίνδυνα, όσο το αδιέξοδο του πολέμου στην Ουκρανία συνεχίζεται.

«Δεν νομίζω ότι θα γίνει εξέγερση.

»Νομίζω ότι αυτό που θα συμβεί θα το αποκαλέσουμε πραξικόπημα στο παλάτι», καταλήγει ο Ντιβάιν.

Διαπραγματεύσεις και συμφέροντα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις χθες ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την πρόθεσή του για διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ και Ευρώπη για την Ουκρανία, υπό την προϋπόθεση πως δεν θα θιγούν τα ρωσικά συμφέροντα.

«Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν την πρωτοβουλία στη γραμμή μάχης στην Ουκρανία, παρά την υποστήριξη του Κιέβου από τη Δύση, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων όπλων», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε εκτεταμένη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του υπουργείου Άμυνας.

«Στην Ουκρανία, εκείνοι που είναι επιθετικοί προς την Ρωσία και στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, θέλουν διαπραγματεύσεις; Ας τους δούμε.

»Αλλά εμείς θα τις κάνουμε με βάση τα εθνικά μας συμφέροντα» είπε χαρακτηριστικά για να υπογραμμίσει ότι «δεν θα παραχωρήσουμε ό,τι είναι δικό μας».

Σχετικά άρθρα