Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερντογάν: “Οι ΗΠΑ πάσχουν από… κακοφωνία!”

Ερντογάν: “Οι ΗΠΑ πάσχουν από… κακοφωνία!”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κόμπανι, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τουρκία,

Για… κακοφωνία κατηγόρησε τις ΗΠΑ ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε δημοσιογράφους μέσα στο πολυτελέστατο προεδρικό αεροσκάφος, επιστρέφοντας από την Γαλλία.

“Εμείς τους εξηγήσαμε από την πρώτη στιγμή την διαφωνία μας για την Κομπάνι αλλά και και ότι είναι ανάρμοστο να εξοπλίζει αυτόν που ο σύμμαχός τους θεωρεί ως τρομοκράτη” τόνισε ο Πρόεδρος της Τουρκίας για να εξαπολύσει στην συνέχεια και άλλα βέλη στις ΗΠΑ.

“Υπάρχει κακοφωνία μέσα στις ΗΠΑ. Κάθε εκπρόσωπος τύπου λέει διαφορετικά πράγματα.Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου λέει κάτι, ο εκπρόσωπος του πενταγώνου λέει κάτι άλλο. έρχεται ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών λέει άλλο και μετά ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας λέει κάτι που διαφέρει με όλα τα άλλα” είπε στους δημοσιογράφους ο Ταγίπ Ερντογάν.

“Κάποιοι μας κατηγόρησαν ότι δεν βοηθάμε τις ΗΠΑ. Αυτό είναι ψέμα. Τους δώσαμε ότι μας ζήτησαν. Αλλά δώσαμε αυτή την βοήθεια μέσα στο πλαίσιο που υπάρχει μέσα στο ΝΑΤΟ” τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν επισημαίνοντας ταυτόχρονα την τεράστια ανθρωπιστική βοήθεια προς τους πρόσφυγες Κούρδους της Συρίας.

Σχετικά άρθρα