Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι κορυφαίοι Έλληνες της Αυστραλίας για το 2023

Οι κορυφαίοι Έλληνες της Αυστραλίας για το 2023
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυστραλία, Ελληνική Ομογένεια,

Για 38η συνεχή χρονιά, το Ελληνο-Αυστραλιανό Εµπορικό και Βιοµηχανικό Επιµελητήριο (Hellenic Australian Chamber of Commerce and Industry – HACCI) βράβευσε τους πιο δηµιουργικούς και επιτυχηµένους επαγγελµατίες της ελληνικής παροικίας στην λαµπρή απονοµή των Αριστείων HACCI 2023, την Παρασκευή 17 Νοεµβρίου 2023.

Η εκδήλωση πραγµατοποιήθηκε στο ιστορικό κτήριο του Δηµαρχείου της Μελβούρνης, ένα ορόσηµο της πόλης που άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί περί τους 400 εκπρόσωπους του επιχειρηµατικού κόσµου της Μελβούρνης που τίµησαν µε την παρουσία τους το HACCI.

Μεταξύ αυτών, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσµου της Βικτώριας, και επιφανείς προσωπικότητες της παροικίας, όπως ο βουλευτής της Νοτιοανατολικής µητροπολιτικής περιφέρειας της Μελβούρνης, Λι Ταρλάµης, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, Εµµανουήλ Κακαβελάκης, και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης, Βασίλης Παπαστεργιάδης.

Το παρών έδωσαν επίσης οι εκπρόσωποι του νεοσύστατου Εθνικού Συµβουλίου HACCI, η πρόεδρος του HACCI Δυτικής Αυστραλίας, Δρ. Έλενα Ληµνιού και ο πρόεδρος του HACCI Νότιας Αυστραλίας, κ. Κώστας Κουτσώνας.

Εδώ και τουλάχιστον τρεις δεκαετίες, τα ετήσια Αριστεία HACCI τιµούν τους επαγγελµατίες που διακρίνονται στην επιχειρηµατικότητα, την φιλανθρωπία, την καινοτοµία, τις επιστήµες, τις τέχνες, τον πολιτισµό και την κοινωνική προσφορά, αποτελώντας έναν από τους σηµαντικότερους θεσµούς της ελληνικής παροικίας.

Οι νικητές των Αριστείων HACCI 2023

* Αριστείο Συνολικών Επιτευγµάτων «Σπύρος Σταµούλης»: Ντίνα και Κυριάκος Αµανατίδης.

* Aριστείο Επιχειρηµατικότητας Bank of Sydney: Chris’ Foods.

* Επαγγελµατικό Αριστείο (χορηγία BDO Australia): Χρήστος Τσιόλκας.

* Αριστείο Καινοτοµίας (χορηγία Directed Group): Adrian Sapountzis Spencer.

* Αριστείο Γυναίκας Επιρροής (χορηγία SalaryMasters): Πελαγία Μαρκογιαννάκη.

* Αριστείο Κοινωνικής Προσφοράς (χορηγία PRONIA): Ντίνα Πετράκη.

* Αθλητικό Αριστείο Award, (χορηγία Heidelberg United FC): Κρις Νίκου.

* Αριστείο Νεανικών Επιτευγµάτων «Χρήστος Σαρησταύρος»: Κωνσταντίνος Κοτσιάνης.

Σχετικά άρθρα