Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκοψε τον λαιμό σε δύο ιερόδουλες – Βρετανός τραπεζίτης ύποπτος

Έκοψε τον λαιμό σε δύο ιερόδουλες – Βρετανός τραπεζίτης ύποπτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ιερόδουλες, Χονγκ Κονγκ,

Βρετανός τραπεζίτης συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για τη δολοφονία δύο γυναικών.

Η μία βρέθηκε με κομμένο το λαιμό ενώ το πτώμα της άλλης γυναίκας βρέθηκε σε βαλίτσα.

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσε ότι κρατείται ένας 29χρονος, μετά την ανακάλυψη των πτωμάτων τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή Wan Chai.

Η μία γυναίκα, η οποία υπολογίζεται ότι είναι μεταξύ 25 και 30 ετών βρέθηκε νεκρή με εκτεταμμένα τραύματα στο λαιμό και τον αυχένα.

Το δεύτερο θύμα, που είναι πιθανότατα από την Ινδονησία, είναι 25 ετών και βρέθηκε τυλιγμένη σε πετσέτα μπάνιου και τοποθετημένη μέσα σε μία βαλίτσα, η οποία ήταν αφημένη στο μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Και αυτή έφερε τραύματα στο λαιμό της.

Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ εκτιμούν ότι πρόκειται για ιερόδουλες, ενώ εξετάζουν την ώρα θανάτου τους για να διαπιστώσουν κατά πόσο δολοφονήθηκαν την ίδια ημέρα ή όχι, σύμφωνα με την South China Morning Post.

Πάντως, οι ενδείξεις στο δεύτερο πτώμα που ήταν τυλιγμένο στο χαλί δείχνουν ότι βρισκόταν εκεί τουλάχιστον 3 με 4 ημέρες, καθώς είχε αρχίσει να αποσυντίθεται.

Αστυνομικός μιλώντας στην εφημερίδα σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «η κοπέλα ήταν σχεδόν αποκεφαλισμένη. Τα χέρια και τα πόδια της ήταν δεμένα με σχοινιά, ενώ ήταν γυμνή», τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα πιο βίαια εγκλήματα που έχουν αποκαλυφθεί στο Χονγκ Κονγκ.

Σχετικά άρθρα