Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

42χρονη δασκάλα κατηγορείται ότι «το έκανε» με 11χρονο μαθητή της

42χρονη δασκάλα κατηγορείται ότι «το έκανε» με 11χρονο μαθητή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Δασκάλα, Δασκάλα Μαθητής Ερωτική Σχέση Σκάνδαλο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κονέκτικατ,

Μια παντρεμένη δασκάλα από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ φέρεται πως το «έκανε» με έναν 11χρονο μαθητή της στο αυτοκίνητό της, έξω από το σχολείο τους.

Μάλιστα, πριν προβεί στην αποτρόπαια πράξη, η δασκάλα είχε δώσει στον μαθητή ένα βραχιόλι που έγραφε «οι καλύτεροι όχι – μόνο – φίλοι για πάντα».

Η 42χρονη Άλισον Κράνικ παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές του Κονέκτικατ την Τρίτη (14/11).

Τώρα, έχει εις βάρος της έχει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση πρώτου βαθμού, κίνδυνο τραυματισμού ανηλίκου και προσβολής των ηθών του παιδιού, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο nypost.com.

Αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα της Αστυνομίας, η Κράνικ, που είναι μητέρα δύο παιδιών, απολύθηκε από τη σχολική μονάδα που εργαζόταν, καθώς κατηγορείται πως έκανε επανειλημμένως σεξ με το αγόρι, από την ηλικία των 11 έως 12 ετών.

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών, το αγόρι «έβγαινε από το σπίτι του έως και 14 φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να συναντηθεί με την Άλισον Κράνικ».

Εκείνη περίμενε είτε κρυμμένη πίσω από θάμνους ενός γειτονικού σπιτιού, είτε πήγαινε ακριβώς έξω από το σπίτι του μαθητή.

Φέρεται πως έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό της αρκετές φορές.

Από πλευράς του, το αγόρι είχε αναφέρει σε έναν συγγενή του, πως επικοινωνούσε με τη δασκάλα μέσω iMessage και Snapchat, ενώ στη συνέχεια μιλούσαν μέσω της εφαρμογής Discord.

Στα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από την έρευνα, αναφέρεται πως η 42χρονη «εκβίαζε συναισθηματικά τον 11χρονο για να περνά περισσότερο χρόνο μαζί της», όμως, το παιδί άρχισε να αρνείται να τη δει.

Όσα είπε η δασκάλα στις Αρχές

Όταν παραδόθηκε, η Κράνικ ανέφερε στις Αρχές πως δεν επιδίωκε τη σεξουαλική επαφή με το αγόρι.

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι προσπαθούσε να τον παρηγορήσει επειδή φοβόταν για κάποια οικογενειακά θέματα.

Όταν ολοκληρώθηκε η έρευνα, η δασκάλα απολύθηκε από το σχολείο.

Από πλευράς τους, οι υπεύθυνοι του σχολείο ενημέρωσαν την κοινότητά τους για το περιστατικό.

«Κάθε καταγγελία για ανάρμοστη επαφή με ανηλίκους είναι ανησυχητική και προκαλεί ανησυχίες για την ασφάλεια των παιδιών της σχολικής μας κοινότητας», είπαν στην ανακοίνωσή τους.

Ο δικαστής είπε στους γονείς της Κράνικ ότι πρέπει να πληρώσουν το 10% της εγγύησης των 500.000 δολαρίων για να την απελευθερώσουν και να την πάρουν πίσω στην Πενσυλβάνια, από όπου κατάγεται.

Σχετικά άρθρα