Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κόρη του Ερντογάν και γυναίκα του Μπαϊρακτάρ κάλεσε σε συλλαλητήριο υπέρ της Χαμάς

Η κόρη του Ερντογάν και γυναίκα του Μπαϊρακτάρ κάλεσε σε συλλαλητήριο υπέρ της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Κωνσταντινούπολη, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Σουμεγιέ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς,

Η κόρη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απηύθυνε κάλεσμα μέσω των social media για καθιστική διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ που πρόκειται να γίνει μπροστά από την Αγία Σοφία.

Η Σουμεγέ Ερντογάν – Μπαϊρακτάρ (ο άνδρας της, όπως φαίνεται κι από το επώνυμο, είναι αυτός που κατασκευάζει τα φονικά ντρόουν που σκοτώνουν Κούρδους κι άλλους), που είναι πρόεδρος της ΜΚΟ «Ένωση Γυναικών και Δημοκρατίας» [σ.σ. τζιχαντιστικής «δημοκρατίας»] σε βίντεο που δημοσίευσε κάλεσε τις γυναίκες σε κυλιόμενες καθιστικές διαμαρτυρίες, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Σουλταναχμέτ της Κωνσταντινούπολης.

«Το Ισραήλ συνεχίζει να σφαγιάζει αδιακρίτως γυναίκες και παιδιά, αθώους ανθρώπους στη Γάζα.

»Γνωρίζουμε καλά ότι το να παραμένουμε σιωπηλοί σημαίνει ότι ενθαρρύνουμε τον καταπιεστή.

»Προσωπικά, ο καθένας προσπαθεί να κάνει κάτι όσο μπορεί στον τομέα του.

»Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις αναλαμβάνουν επίσης διάφορες δράσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Ως “Πρωτοβουλία για την Αλληλεγγύη στις Παλαιστίνιες Γυναίκες”, μέρος της οποίας είμαστε, συνεχίζουμε την καθιστική διαμαρτυρία μας στην πλατεία Σουλταναχμέτ, μεταξύ 1-15 Νοεμβρίου. Ως οικογένεια KADEM, θα είμαστε στην πλατεία Σουλταναχμέτ από τις 12 αύριο το μεσημέρι.

»Περιμένουμε όλους όσοι έχουν φλεγόμενη ψυχή να υψώσουν τη φωνή τους για να ακουστεί αυτός ο πόνος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Σουμεγέ Ερντογάν το 2015 ήταν επικεφαλής σε μυστική ιατρική επιχείρηση που παρείχε ιατρική περίθαλψη σε τραυματισμένους τζιχαντιστές – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα