Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ισλαμοφασίστες της «ανθρωπιστικής IHH» προσπάθησαν να «μπουκάρουν» στη βάση του Ιντσιρλίκ – Στημένο «σόου» αλά τούρκα

Οι ισλαμοφασίστες της «ανθρωπιστικής IHH» προσπάθησαν να «μπουκάρουν» στη βάση του Ιντσιρλίκ – Στημένο «σόου» αλά τούρκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Humanitarian Relief Foundation (IHH), Άδανα, Αδελφοί Μουσουλμάνοι - Μουσουλμανική Αδελφότητα, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ιντσιρλίκ, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαμάς,

Οι ισλαμοφασίστες της τουρκικής ΜΚΟ «IHH» προκάλεσαν την Κυριακή 5/11 ευρεία επεισόδια έξω από την αμερικανική βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία.

Με δακρυγόνα και αντλίες νερού τερμάτισε η τουρκική Αστυνομία τη διαμαρτυρία την Κυριακή 5/11 ενάντια στις ΗΠΑ και το Ισραήλ στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ στα Άδανα εν μέσω της επίσκεψης Μπλίνκεν στην Άγκυρα.

Όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης που διοργάνωσε το ισλαμοφασιστικό «Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας IHH», οι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στη βάση, αλλά αποτράπηκαν από την Αστυνομία.

Η διαμαρτυρία είχε ξεκινήσει με αυτοκινητοπομπή, που αναχώρησε στις 3 Νοεμβρίου και έφτασε στα Άδανα την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης Μπουλέντ Γιλντιρίμ είχε απευθύνει έκκληση να ξεκινήσουν από όλα τα μέρη της Τουρκίας ομάδες για να στηρίξουν τη διαμαρτυρία φτάνοντας στα Άδανα.

Αστυνομικές δυνάμεις έλαβαν μέτρα ασφαλείας κλείνοντας τους δρόμους και τις λεωφόρους γύρω από τη βάση.

Στην ισλαμοφασιστική «ανθρωπιστική» ΜΚΟ-Ίδρυμα επετράπη να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στον καθορισμένο χώρο στη λεωφόρο Sezai Karakoç.

Καθώς η συνοδεία πλησίαζε τη βάση κάποιοι από τους διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στη βάση μέσα από τα χωράφια.

Έφιππη αστυνομία και ομάδες ΜΑΤ επενέβησαν με δακρυγόνα και αντλίες νερού διαλύοντας τη διαμαρτυρία.

Στην πραγματικότητα ήταν μία «στημένη παράσταση» του καθεστώτος Ερντογάν για να ασκήσει πίεση στους Αμερικανούς. Ανατολίτικες κουτοπονηριές.

Οι τζιχαντιστές της «IHH» είναι βαθύ τουρκικό κράτος, συνδεδεμένοι με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών και «πιστά σκυλιά» στον χαλίφη Ερντογάν. Δεν κάνουν τίποτα δίχως εντολές του.

Η επεισοδιακή διαδήλωση της Κυριακής έξω από την αμερικανική βάση του Ιντσιρλίκ ήταν σαφέστατα οργανωμένη και καθοδηγούμενη από την αυλή του Ερντογάν, με «σκηνοθέτη» τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο.

Η «IHH» πρόκειται για την ίδια οργάνωση που το 2010 είχε στείλει στη Γάζα το πλοίο «Mavi Marmara», εξόπλιζαν στη Συρία το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα, διοργάνωναν διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη με αίτημα να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί, κάτι που τελικά έγινε.

Το TRIBUNE παρακολουθεί εδώ και χρόνια την επικίνδυνη δράση αυτής της οργάνωσης, που θεωρείται παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Διαβάστε τα ΠΑΝΤΑ για την «IHH» πατώντας ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα