Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Καυχιούνται για το δουλεμπόριο γυναικών Γιαζίντι (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Καυχιούνται για το δουλεμπόριο γυναικών Γιαζίντι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Γιαζίντι, Ερωτική Σκλάβα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος μαζεμένοι σε ένα σαλόνι συζητάνε για τα επιτεύγματά τους από τις πωλήσεις… γυναικών Γιαζίντι.

Το βίντεο που ανέβηκε μόλις σήμερα στο Youtube δείχνει πόσο «εύθυμο» και φυσιολογικό θεωρούν οι παρανοϊκοί ισλαμοφασίστες από το Ισλαμικό Κράτος το δουλεμπόριο γυναικών εν έτει 2014.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γιαζίντι έχουν εκδιωχθεί από τη γη τους και κατά εκατοντάδες χιλιάδες έχουν καταφύγει στο όρος Σιντζάρ, όπου εκ νέου πολιορκούνται από το Ισλαμικό Κράτος.

Ο αριθμός αυτών που σφαγιάστηκαν από τις ορδές των τζιχαντιστών είναι αδιευκρίνιστος.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες γυναίκες, ανήλικες κοπέλες και μικρά παιδιά έχουν απαχθεί από τους τζιχαντιστές και βιάζονται ομαδικά, ενώ πολλές πωλούνται για ερωτικές σκλάβες.

Το tribune.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας την κραυγή απόγνωσης μίας γυναίκας Γιαζίντι, η οποία εκλιπαρούσε να τους βομβαρδίσουν για να γλιτώσει το μαρτύριό της, καθώς μόλις μέσα σε λίγες ώρες ένα πρωί την είχαν βιάσει 30 φορές. Διαβάστε εδώ τη συγκλονιστική μαρτυρία της

Σχετικά άρθρα