Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισραήλ «προχωράει σταδιακά και σύμφωνα με το σχέδιο»

Το Ισραήλ «προχωράει σταδιακά και σύμφωνα με το σχέδιο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Σιδηρᾶ Ξίφη - Στρατιωτική Επιχείρηση, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος του Ισραήλ δήλωσε ότι ο στρατός της χώρας διεξάγει εκτεταμένες χερσαίες επιχειρήσεις εντός της Λωρίδας της Γάζας και η επιθετική δραστηριότητα «θα συνεχίσει να εντείνεται σύμφωνα με τα στάδια της σύγκρουσης και τους στόχους της».

Αρνήθηκε, ωστόσο, να επιβεβαιώσει την τοποθεσία των χερσαίων δυνάμεων στη Γάζα, σημειώνοντας μόνο ότι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί επίσης στο βόρειο τμήμα του Ισραήλ και είναι έτοιμες για οποιοδήποτε σενάριο.

Ο Ντάνιελ Χαγκάρι τόνισε επίσης ότι υπάρχει άμεση εμπλοκή μεταξύ του ισραηλινού στρατού και των τρομοκρατικών δυνάμεων, προσθέτοντας ότι την Κυριακή εισήλθαν στη Λωρίδα της Γάζας περισσότερα στρατεύματα.

Το Ισραήλ «προχωράει σταδιακά και σύμφωνα με το σχέδιο», είπε χαρακτηριστικά.

«Στη διάρκεια της νύχτας, τα στρατεύματα εξολόθρευσαν δεκάδες τρομοκράτες που εγκλωβίστηκαν στα κτίρια και προσπάθησαν να επιτεθούν στις δυνάμεις που κινούνταν προς την κατεύθυνσή τους», είπε, προσθέτοντας ότι οι μάχες συνεχίζονται.

«Διεξάγουμε μια εκτεταμένη χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας… δυνάμεις μας κινούνται προς τους τρομοκράτες, οι τρομοκράτες φυλάσσονται σε χώρους και εμείς τους εξαπολύουμε επιθέσεις από αέρος», πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα