Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπέρ της εισβολής στη Γάζα ο Λαπίντ: «Δεν θα υπάρχει πλέον Χαμάς»

Υπέρ της εισβολής στη Γάζα ο Λαπίντ: «Δεν θα υπάρχει πλέον Χαμάς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Γιαΐρ Λαπίντ, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Κνέσετ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Υπέρ της χερσαίας επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας τάχθηκε τη Δευτέρα 16/10 και ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ κατά την ομιλία του στην Κνεσέτ (Κοινοβούλιο).

«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να βάλουμε τέλος.

»Θα φέρουμε πίσω τους ομήρους και δεν θα υπάρχει πλέον Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας», υποστήριξε μιλώντας στο κοινοβούλιο.

Ο Γιαΐρ Λαπίντ, ο οποίος δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας υπό τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, προέβλεψε ότι θα χρειαστεί «χρόνος και σημαντική (στρατιωτική) δύναμη» για αυτήν την επιχείρηση.

«Εάν δεν αρέσει στον (υπόλοιπο) κόσμο, ας μην του αρέσει. Δεν δολοφονήθηκαν τα παιδιά του (υπόλοιπου) κόσμου, αλλά τα δικά μας παιδιά», είπε και συμπλήρωσε πως σκοτώθηκε ο καλύτερος φίλος της κόρης του.

Υπογράμμισε επίσης πως το Ισραήλ δεν πρόκειται να σταματήσει έως ότου βεβαιωθεί πως δεν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά επίθεση ανάλογη με εκείνη της 7ης Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα