Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τελεσίγραφο εκκένωσης στη Γάζα: Φύγετε μέχρι τις 20.00 αν αγαπάτε τον εαυτό σας

Τελεσίγραφο εκκένωσης στη Γάζα: Φύγετε μέχρι τις 20.00 αν αγαπάτε τον εαυτό σας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Στις 20.00 λήγει το τελεσίγραφο των κατοίκων της Γάζας για να κινηθούν νότια του Ουάντι καθώς ο Ισραηλινός στρατός προετοιμάζεται για μια μαζική επιχείρηση στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπως ανάφερε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, αρμόδιος για την αραβική γλώσσα, Avichay Adraee.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικώς ο Ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει τους Παλαιστίνιους ότι έχουν 24 ώρες, έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, για να απομακρυνθούν.

«Σας ζητήσαμε σήμερα το πρωί να φύγετε από την πόλη της Γάζας για τη νότια κοιλάδα της Γάζας, για την ασφάλειά σας.

»Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι IDF θα απέχουν από το να αγγίξουν τη διαδρομή που έχει σημειωθεί στον χάρτη μέχρι τις 20.00.

»Για την ασφάλειά σας, επωφεληθείτε από τον επερχόμενο χρόνο για να μετακινηθείτε νότια από το Beit Hanoun στο Khan Yunis.

»Θα δημοσιεύσουμε πρόσθετες ασφαλείς μεθόδους αργότερα.

»Εάν ανησυχείτε για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να κατευθυνθείτε νότια σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

»Να είστε βέβαιοι ότι οι ηγέτες της Χαμάς νοιάζονται μόνο για την προστασία τους κατά την προετοιμασία για χτυπήματα στην περιοχή» αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.

Η ανάρτησή του συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Ισραηλινού στρατού.

Η ανάρτηση:

Σχετικά άρθρα