Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισραήλ: Είδε τη γιαγιά της σφαγμένη σε βίντεο που δημοσίευσε τρομοκράτης της Χαμάς

Ισραήλ: Είδε τη γιαγιά της σφαγμένη σε βίντεο που δημοσίευσε τρομοκράτης της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Οι προσωπικές ιστορίες του πολέμου στο Ισραήλ είναι συνταρακτικές και καταγράφουν τον τρόμο που βίωσαν οι Ισραηλινοί μετά την τρομοκρατική επίθεση – μακελειό της Χαμάς στα περίχωρα της Λωρίδας της Γάζας.

H Μορ Μπαϊντέρ, είναι κι εκείνη ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους στο Ισραήλ, που θρηνούν για κάποιο οικείο πρόσωπό τους.

Η φρίκη για εκείνη, όμως, ήταν ξαφνική ίσως και αναπάντεχη. Τη βίωσε βλέποντας ένα βίντεο στο Facebook.

«Είδα τη χειρότερη καταστροφή που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

»Τη γιαγιά μου να κείτεται στο πάτωμα του σπιτιού της δολοφονημένη, σε βίντεο» λέει η Ισραηλινή με δάκρυα στα μάτια, σε κλιπ που δημοσίευσε η Jerusalem Post.

Πλείστες από τις επιθέσεις, τις δολοφονίες και τις άλλες φρικαλεότητες που διέπραξαν οι τρομοκράτες της Χαμάς μετά την επίθεσή τους το Σάββατο (7/10) καταγράφηκαν σε βίντεο και διέρρευσαν στα social media για να σπείρουν ακόμη περισσότερο το φόβο και τον πανικό στους κατοίκους του Ισραήλ.

Η γιαγιά της Μπαϊντέρ κατοικούσε στο κιμπούτζ Νιρ Οζ, στα νότια της χώρας και ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που εισέβαλαν οι τρομοκράτες το περασμένο Σάββατο.

«Εκείνη την ημέρα, οι τρομοκράτες έκαψαν σπίτια όπου βρίσκονταν ολόκληρες οικογένειες, βίασαν γυναίκες, αποκεφάλισαν παιδιά και πήραν πάνω από 100 ομήρους».

Σημειώνει χαρακτηριστικά η Ισραηλινή εφημερίδα στο δημοσίευμά της όπου παρουσιάζει την σπαρακτική ιστορία της Μορ Μπαϊντέρ.

Σε αυτό, η νεαρή αναφέρθηκε στον τρόπο που έμαθε ότι η γιαγιά της είχε δολοφονηθεί.

«Όλο το πάτωμα ήταν καλυμμένο με αίμα. Η γιαγιά μου βρισκόταν εκεί.

»Ο τρομοκράτης πήρε το κινητό της τηλέφωνο, τράβηξε βίντεο και το ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Έτσι μάθαμε τι συνέβη», είπε.

Σχετικά άρθρα