Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζιχαντιστές της Χαμάς απήγαγαν νεαρή Ισραηλινή – Η γυναίκα κλαίει και οδύρεται (βίντεο)

Τζιχαντιστές της Χαμάς απήγαγαν νεαρή Ισραηλινή – Η γυναίκα κλαίει και οδύρεται (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιχμάλωτοι Πολέμου, Βίντεο, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Οι τρομοκράτες της Χαμάς, που διείσδυσαν το πρωί του Σαββάτου 7/10 σε πόλεις και χωριά του Ισραήλ, απήγαγαν νεαρές Ισραηλινές και τις μετέφεραν στη Λωρίδα της Γάζας.

Είναι στους ισλαμιστικούς «τρόπους» οι απαγωγή «άπιστων» γυναικών. Θυμόμαστε καλά τις χιλιάδες απαγωγές γυναικών και κοριτσιών των Γιαζίντι στο βόρειο Ιράκ τον Αύγουστο του 2014, που το Ισλαμικό Κράτος σκλάβωσε και έδωσε «ερωτικές σκλάβες» στους τζιχαντιστές του.

Νωρίτερα σας μεταδώσαμε εικόνες από μία νεαρή Ισραηλινή που άρπαξαν κι έσερναν ξυπόλητη και αιμόφυρτη οι τζιχαντιστές της Χαμάς [ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ].

Νέες εικόνες μαρτυρούν ότι οι τζιχαντιστές της Χαμάς άρπαξαν πολλές νεαρές γυναίκες και τις μετέφεραν με μοτοσικλέτες στη Γάζα.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε μία νεαρή Ισραηλινή να εκλιπαρεί για βοήθεια, ενώ τα καθάρματα της φιλοτουρκικής Χαμάς τη μεταφέρουν στην κόλασή τους. Η νεαρή γυναίκα, στο ίδιο βίντεο, με κλάματα απευθύνεται σε έναν νεαρό Ισραηλινό, μάλλον σύντροφό της, που επίσης έπιασαν οι μισθοφόροι του Ερντογάν.

Σχετικά άρθρα