Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τζιχαντιστές της Χαμάς αιχμαλώτισαν τον Ισραηλινό στρατηγό Νιμρόντ Αλόνι

Οι τζιχαντιστές της Χαμάς αιχμαλώτισαν τον Ισραηλινό στρατηγό Νιμρόντ Αλόνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιχμάλωτοι Πολέμου, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές της Χαμάς κατέλαβαν ισραηλινά στρατόπεδα το Σάββατο 7/10 στα πλαίσια της «Επιχείρησης Πλημμύρα του Αλ Άκσα». Το Αλ Άκσα είναι το μουσουλμανικό τέμενος επί του Όρους του Ναού των Εβραίων στα Ιεροσόλυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρομοκράτες φιλότουρκοι τζιχαντιστές της Χαμάς αιχμαλώτισαν τον ισραηλινό στρατηγό Νιμρόντ Αλόνι (Nimrod Aloni).

Το ισραηλινό στρατιωτικό ραδιόφωνο ανέφερε ότι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές έχουν «διεισδύσει» στο Ισραήλ από τη Γάζα και κατέλαβαν στρατιωτικές βάσεις καθώς φωτογραφίες και βίντεο έγιναν viral στο διαδίκτυο που δείχνουν μαχητές της Χαμάς σε οχήματα μέσα στο Ισραήλ και άλλους να κάνουν αλεξίπτωτο πλαγιάς στο ισραηλινό έδαφος».

Κυκλοφόρησε μια φωτογραφία που δείχνει τον Ισραηλινό υποστράτηγο να φορά ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα κοντό σώβρακο ενώ τον σέρνουν Παλαιστίνιοι ισλαμιστές. Είναι προφανές ότι τον έπιασαν στον ύπνο.

Η Χαμάς, μια παλαιστινιακή ισλαμιστική στρατιωτική δύναμη και παράταξη, ξεκίνησε το Σάββατο μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας, με την ονομασία «Επιχείρηση Πλημμύρα του Αλ Άκσα» εναντίον του Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλο το Ισραήλ, καθώς οι μάχες συνεχίζονται.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε «πόλεμο» και «θα κερδίσει».

Ήδη η οργή μεταξύ των πολιτών ξεχειλίζει, στο στόχαστρο βρίσκεται η στρατιωτική διοίκηση που δεν μπόρεσε να αποτρέψει την συγκεκριμένη επιχείρηση της Χαμάς.

Ενώ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε κάποια ισραηλινά κανάλια, μεταδίδονται κραυγές αγωνίας από μητέρες που είναι εγκλωβισμένες στα σπίτια τους, με τους τρομοκράτες της Χαμάς να προσπαθούν να εισέλθουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

1. Η φιλότουρκη Χαμάς απρόκλητα κήρυξε πόλεμο στο Ισραήλ – Τζιχαντιστές μπήκαν στης ισραηλινές πόλεις

2. Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές επιδεικνύουν γυμνή νεκρή Ισραηλινή ως θήραμα (βίντεο)

3. Οι τζιχαντιστές της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ σκοτώνουν, βιάζουν και επιδεικνύουν τα «θηράματά» τους (βίντεο+φωτο)

Σχετικά άρθρα