Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιταλία-Λέγκα: «Οι Γερμανοί χρηματοδοτούν παράνομους μετανάστες για να αποσταθεροποιήσουν κυβερνήσεις»

Ιταλία-Λέγκα: «Οι Γερμανοί χρηματοδοτούν παράνομους μετανάστες για να αποσταθεροποιήσουν κυβερνήσεις»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γερμανία, Ιταλία, Λαθρομετανάστες, Λαμπεντούζα, Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Ο δεύτερος γραμματέας της Λέγκα, Αντρέα Κρίπα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην υπόθεση που αφορά την χρηματοδότηση, από μέρους της Γερμανίας, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και οργανώσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ιταλία με επιχειρήσεις βοήθειας των μεταναστών στην θάλασσα και την ξηρά.

Ανεβάζοντας τους τόνους, ο Κρίπα δήλωσε ότι «οι Γερμανοί προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις μέσω των ΜΚΟ για να μας γεμίσουν παράνομους μετανάστες και να μειώσουν την δημοτικότητα που εξασφάλισε η κυβέρνησή μας από τους πολίτες».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «πριν από ογδόντα χρόνια η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να εισβάλει στις άλλες χώρες με τον στρατό, αλλά δεν τα κατάφερε.

»Τώρα χρηματοδοτούν την εισβολή των παράνομων μεταναστών, για να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις που δεν αρέσουν στους σοσιαλδημοκράτες».

Ο γραμματέας της Λέγκα και υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, τις τελευταίες ημέρες τάχθηκε και αυτός υπέρ της χρήσης ιταλικών στρατιωτικών πλοίων, με στόχο να σταματήσουν οι αφίξεις μεταναστών στην Λαμπεντούζα.

Σύμφωνα με Ιταλούς σχολιαστές, η Λέγκα, με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να αυξήσει τα ποσοστά της, ενόψει των ευρωεκλογών του ερχόμενου Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα