Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρίστρια κάλεσε την Αστυνομία όταν τη χρέωσαν 700 δολάρια για καβούρια σε εστιατόριο

Τουρίστρια κάλεσε την Αστυνομία όταν τη χρέωσαν 700 δολάρια για καβούρια σε εστιατόριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καβούρι, Σιγκαπούρη, Τουρίστες,

Μια τουρίστρια χρεώθηκε 700 δολάρια για το καβούρι σε ένα εστιατόριο στη Σιγκαπούρη και κάλεσε ακόμη και την Αστυνομία, μετά το σοκ…

Η Junko Shinba, από την Ιαπωνία, είπε στο AsiaOne ότι επισκέφτηκε το εστιατόριο Seafood Paradise τον περασμένο μήνα, όταν δέχθηκε τη συμβουλή ενός σερβιτόρου και παρήγγειλε το πιάτο με καβούρια τσίλι της Αλάσκας.

Της είπαν ότι ήταν 30 δολάρια σε δολάρια Σιγκαπούρης — αλλά όχι ότι αυτή ήταν η τιμή «ανά 100 γραμμάρια», ισχυρίστηκε.

Η ομάδα των τεσσάρων της κατέληξε να πάρει πολύ περισσότερα από όσα μπορούσαν να φάνε, είπε, με βάρος περίπου 3.5 κιλά.

Αυτό σήμαινε ότι κόστιζε 938 δολάρια σε δολάρια Σιγκαπούρης, που είναι λίγο λιγότερο από 700 δολάρια ΗΠΑ.

«Όλοι μείναμε άφωνοι γνωρίζοντας ότι ένα δείπνο για τέσσερις ενήλικες κόστιζε τόσο πολύ», είπε η 50χρονη.

«Κανείς από εμάς δεν ενημερώθηκε ότι ολόκληρο το καβούρι θα μαγειρευτεί μόνο για εμάς, καθώς μερικά άλλα εστιατόρια σερβίρουν καβούρια εν μέρει», είπε, λέγοντας ότι τους σέρβιραν τόσο πολύ «είχαν περισσέψει τρία πιάτα γεμάτα».

Ένας εκπρόσωπος από τον όμιλο που κατέχει το Seafood Paradise είπε στο πρακτορείο ότι το καβούρι κόστιζε 26,80 δολάρια ανά 100 γραμμάρια και ισχυρίστηκε ότι η τιμή του πιάτου είχε «ανακοινωθεί ξεκάθαρα».

«Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε παρανόηση, το προσωπικό έφερε ακόμη και ολόκληρο το καβούρι της Αλάσκας στο τραπέζι πριν από την προετοιμασία», είπαν.

Η Σίνμπα, ωστόσο, ήταν τόσο εξοργισμένη που κάλεσε τους αστυνομικούς και την Τουριστική Επιτροπή της Σιγκαπούρης, μεταδίδει η New York Post.

«Την ώρα της πληρωμής, οι πελάτες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό και ζήτησαν να κάνουν αναφορά στην Αστυνομία.

»Ως εκ τούτου, ο διευθυντής του εστιατορίου βοήθησε στην υποβολή της αστυνομικής αναφοράς», σημείωσε το εστιατόριο, το οποίο είπε ότι η Αστυνομία έφτασε για να μεσολαβήσει.

Τελικά, το εστιατόριο πρόσφερε στον πελάτη μια ασήμαντη έκπτωση 107,40 δολάρια στο λογαριασμό συνολικού ύψους περίπου 970 δολαρίων – «από καλή θέληση», φέρεται να είπαν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου.

Σχετικά άρθρα