Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Γκρίζοι Λύκοι» πολεμάνε τους Κούρδους στη Βορειοδυτική Συρία

«Γκρίζοι Λύκοι» πολεμάνε τους Κούρδους στη Βορειοδυτική Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Γκρίζοι Λύκοι, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μανμπίτζ, Συριακός Εθνικός Στρατός (Αλ Τζαΐς Αλ Ουατάνι Ας Σούρι), Τζιχαντιστές, Τουρκμένοι, Τούρκοι,

Εικόνες της τουρκικής υπερφασιστικής παραστρατιωτικής δύναμης «Γκρίζοι Λύκοι», που επιχειρεί υπό την φιλο-τουρκική οργάνωση του Συριακού Εθνικού Στρατού (SNA), καθ’ οδόν προς τη Μανμπίτζ της βορειοδυτικής Συρίας, ανάρτησε στο Twitter ο κουρδικός λογαριασμός Scharo Maroof.

Πρόκειται για ένα τάγμα υπερεθνικιστών Τούρκων και Τουρκμένων, στο οποίο εντάχθηκαν και απόστρατοι του τουρκικού στρατού.

Οι «Γκρίζοι Λύκοι» πιστεύουν στη φασιστική ιδεολογία ότι η «τουρκική φυλή» είναι η πιο αγνή και ανώτερη φυλή από άλλες φυλές που θεωρούνται «μη αγνές» και πρέπει να υπηρετούν την «τουρκική φυλή».

Οι Τούρκοι «Γκρίζοι Λύκοι» είναι πολύ πιο εξτρεμιστές στις πεποιθήσεις τους από τους Ναζί, σύμφωνα με τον ίδιο λογαριασμό στο Twitter.

Αυτοί οι Τούρκοι και φιλότουρκοι μαχητές θεωρούνται «Άραβες μαχητές φυλών» από ορισμένους ακτιβιστές/ειδικούς/δημοσιογράφους.

Οι Άραβες θεωρούνται μεταξύ των «ακάθαρτων φυλών» από τους Τούρκους Γκρίζους Λύκους.

Σχετικά άρθρα