Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έστειλαν τζιχαντιστή στην Γερμανία να ψωνίσει… προσφορές

Έστειλαν τζιχαντιστή στην Γερμανία να ψωνίσει… προσφορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γερμανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Η είδηση από την Γερμανία για τον 24χρονο Ισμαήλ Ισά, που θα δικαστεί στις 5 Νοεμβρίου για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, προκαλεί μεγάλη αίσθηση σε όλο τον κόσμο αφού αποκαλύφθηκαν απίστευτες λεπτομέρειες για το Ισλαμικό Κράτος.

Ο Ισμαήλ Ισά από την Στουτγάρδη από το 2012 είχε ασπαστεί τις “αρχές” του Ισλαμικού Κράτους και είχε μεταβεί στην Συρία για να πολεμήσει μαζί τους.

Όταν ανάρρωνε από τραύμα οι επικεφαλής του σκέφτηκαν ότι αφού δεν είναι χρήσιμος στο μέτωπο θα μπορούσε να ήταν χρήσιμος με άλλο τρόπο.

Τον έστειλαν στην Γερμανία για να ψωνίσει από τις προσφορές του… Aldi!

Τι του έδωσαν να τους αγοράσει;

Τέσσερα αθλητικά ρολόγια των 28 ευρώ από το Aldi, 10 παντελόνια παραλλαγής από αμερικάνικο online shop που κόστιζαν 189 ευρώ το ένα και εξοπλισμό παρατήρησης στην νύχτα από ειδικό μαγαζί κυνηγών στην Στουτγάρδη αξίας μόλις 4 ευρώ.

Ο Ισμαήλ Ισά, που έχει γεννηθεί στον Λίβανο αλλά μεγάλωσε στην Γερμανία, θα έπρεπε επίσης να φέρει πίσω στο Ισλαμικό Κράτος στην Συρία βιβλία, φάρμακα και… γλυκά, χωρίς να διευκρινίζεται τι είδους γλυκά!

Σχετικά άρθρα