Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αμερικανικός στρατός με συγκίνηση παρέχει βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Ο αμερικανικός στρατός με συγκίνηση παρέχει βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Θεσσαλία, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς,

Οι Αμερικανοί έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια κι ανακούφιση στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Αμερικανική Πρεσβεία στο Faecbook, στρατιώτες των ΗΠΑ «με συγκίνηση» παρείχαν βοήθεια και υποστήριξη στους πλημμυροπαθείς.

Επίσης, Αμερικανικοί μηχανικοί είδαν από κοντά το μέγεθος της καταστροφής από την πλημμύρα. Διαβάστε την ανάρτηση της Αμερικανικής Πρεσβείας:

«Μετά τον τρομερό αντίκτυπο της καταιγίδας “Daniel”, το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ, με συγκίνηση παρείχε βοήθεια για να υποστηρίξει τις τοπικές προσπάθειες για την ανακούφιση των πληγέντων στη Λάρισα.

»Οι ομάδες τους παρείχαν δωρεές που θα χρησιμοποιηθούν για την αγορά τροφίμων, ειδών υγιεινής, φακών και άλλων βασικών προμηθειών για τις κοινότητες που έχουν ανάγκη.

»Επιπλέον, μηχανικοί από την Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠA U.S. European Command (EUCOM) η οποία εδρεύει στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, μοιράστηκαν την τεχνογνωσία τους στη διάρκεια της επίσκεψης τους στη Λάρισα και τον Παλαμά αυτή την εβδομάδα, ενισχύοντας τις προσπάθειες ανακούφισης.

»Μαζί, στεκόμαστε ενωμένοι με όσους επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες», καταλήγει η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα