Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έλι Κοέν: Δεν διέρρευσε το υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ τη συνάντηση με τη Λίβυα ΥΠΕΞ Νάτζλα Μανγκούς

Έλι Κοέν: Δεν διέρρευσε το υπ. Εξωτερικών του Ισραήλ τη συνάντηση με τη Λίβυα ΥΠΕΞ Νάτζλα Μανγκούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλι Κοέν, Ισραήλ, Λιβύη, Νάτζλα Μανγκούς,

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Έλι Κοέν, απάντησε στη ευρεία κριτική εναντίον του από πολιτικούς του αντιπάλους για τη δημοσίευση της συνάντησής του με την Λίβυα ομόλογό του, Νάτζλα Μανγκούς, η οποία ώθησε την Τρίπολη να απολύσει τον υπουργό Εξωτερικών της και να υποσχεθεί ότι δεν θα συνεχίσει τις σχέσεις με το εβραϊκό κράτος, μεταδίδει η ισραηλινή ιστοσελίδα Times of Israel.

Στο X, πρώην Twitter, ο Κοέν παραθέτει τα επιτεύγματα του υπουργείου του, λέγοντας ότι είχε προηγηθεί πολύπλευρη «διακριτική προετοιμασία».

«Είναι κρίμα που οι πολιτικοί αντίπαλοι που δεν έχουν σημειώσει κανένα σημαντικό επίτευγμα σπεύδουν να σχολιάσουν χωρίς να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες και να [με] κατηγορήσουν για μια διαρροή που δεν έγινε ποτέ», λέει αντιδρώντας στις κατηγορίες ότι το υπουργείο του διέρρευσε τη συνάντηση στον Τύπο χωρίς τον κατάλληλο συντονισμό με τη Λιβύη.

«Οι επιθέσεις δεν θα αποτρέψουν το υπουργείο Εξωτερικών και τους εξαίρετους υπαλλήλους του από το να συνεχίσουν να εργάζονται ακούραστα προς όφελος του Κράτους του Ισραήλ και να δημιουργήσουν και να ενισχύσουν δεσμούς με τους πολλούς φίλους μας σε όλο τον κόσμο, και ιδιαίτερα στον αραβικό κόσμο».

Σχετικά άρθρα