Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λίβυοι πατριώτες κήρυξαν τον πόλεμο στην Τουρκία (βίντεο)

Λίβυοι πατριώτες κήρυξαν τον πόλεμο στην Τουρκία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Λιβύη, Τουρκία,

Μία μη γνωστή ένοπλη ομάδα στη Λιβύη κήρυξε τον πόλεμο στην Τουρκία. Οι εν λόγω Λίβυοι πατριώτες, που έπιασαν τα όπλα κατά της νεο-οθωμανικής κατοχής στη χώρα τους, ανάρτησαν βίντεο στο Twitter.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά τους διαμήνυσαν τα ακόλουθα:

«Τη στιγμή που η Τουρκία επεκτείνει ολοένα και περισσότερο τον έλεγχό της σε ζωτικής σημασίας τοποθεσίες στη Λιβύη, όπως η αεροπορική βάση Αλ Ουατίγια, το λιμάνι Σίντι Μπιλάλ και πρόσφατα το λιμάνι Αλ Χομς, που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα θαλάσσια λιμάνια για αγαθά και εμπορεύματα, η “παράνομη κυβέρνηση”. ή η “οικογενειακή κυβέρνηση”, στην Τρίπολη μένει σιωπηλή.

»Αυτά τα τουρκικά στρατόπεδα και βάσεις στη Λιβύη θεωρούνται από πολλούς ως τα αρχικά βήματα προς τον αποικισμό και τον εποικισμό που προσπαθεί να επιστρέψει σε μια περασμένη εποχή, ελπίζοντας να προσβάλει την αξιοπρέπεια και την τιμή του λαού της Λιβύης.

»Κατά συνέπεια, ανακοινώνουμε μια λαϊκή εξέγερση κατά της τουρκικής κατοχής στη Λιβύη για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις κατοχικές δυνάμεις ότι η Λιβύη δεν θα δεχτεί άλλη κατοχή ούτε την εκμετάλλευση του πλούτου της, την κλοπή της τροφής του λαού της ή τον έλεγχο της μοίρας της.

»Όλες οι τοποθεσίες υπό τουρκικό έλεγχο είναι νόμιμοι στόχοι για τους ήρωες αυτής της εξέγερσης.

»Είθε ο Θεός να προστατεύει τη Λιβύη από κακό. Όλη η δόξα και ο έπαινος είναι στον Θεό».

Σχετικά άρθρα