Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καβγάς τζιχαντιστών για τη μοιρασιά στα λάφυρα κατέληξε σε… έκρηξη!

Καβγάς τζιχαντιστών για τη μοιρασιά στα λάφυρα κατέληξε σε… έκρηξη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Τζιχαντιστές,

Ένας τζιχαντιστής από το Ισλαμικό Κράτος ανατινάχτηκε με εκρηκτικά και σκότωσε ακόμα τέσσερις τζιχαντιστές που ήταν μαζί του επειδή τσακώθηκαν στη μοιρασιά για τα λάφυρα.

Μια πηγή από την κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ, είπε στο Fars News ότι οι τζιχαντιστές είχαν εισβάλλει στην πολυτελή κατοικία ενός δικαστή του Ιράκ.

Οι τζιχαντιστές άρχισαν να λεηλατούν το πλούσιο σπίτι και τα “λάφυρα πολέμου” που συγκέντρωσαν ήταν πολλά. Ωστόσο, κάπου εκεί άρχισε η φασαρία για τη μοιρασιά.

Ένας από τους ενόπλους φαίνεται ότι ταράχτηκε από όλο αυτό που συνέβαινε και αποφάσισε να ανατιναχτεί με εκρηκτικά που είχε μαζί του σκοτώνοντας και τους υπόλοιπους συμμαχητές του.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν η έκρηξη ήταν αποτέλεσμα πάλης, εξαιτίας του καβγά για τη μοιρασιά, ή απλώς ο τζιχαντιστής αποφάσισε ότι ήταν προτιμότερο αντί να τσακώνεται για τα επίγεια αγαθά να πάει μια ώρα γρηγορότερα στον Παράδεισο για να απολαύσει τη “βασιλική” μεταθανάτια ζωή που υπόσχεται το Κοράνι στους πιστούς του…

Σχετικά άρθρα