Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είναι τούτος ο Αβέρωφ Νεοφύτου; Την ώρα που οι Τούρκοι επιτίθενται στον ΟΗΕ διασπείρει κινδυνολογία και φοβικότητα

Τι είναι τούτος ο Αβέρωφ Νεοφύτου; Την ώρα που οι Τούρκοι επιτίθενται στον ΟΗΕ διασπείρει κινδυνολογία και φοβικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αβέρωφ Νεοφύτου, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυανόκρανοι ΟΗΕ, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),

Αυτός ο Αβέρωφ Νεοφύτου, που είχε αποδεχτεί αντί του υποθαλάσσιου αγωγού East Med τον γερμανοτουρκικό αγωγό της Βόρειας Κατεύθυνσης, δηλαδή να μεταφέρεται το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου μέσω Τουρκίας [διαβάστε εδώ], αυτός ο απερίγραπτος κομπλεξικός «επαρχιώτης», που είχε το θράσος και την αμετροέπεια να διεκδικήσει την ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, γιατί ήθελε να αποκτήσει κάποιο «ρόλο» στις εθνικές μας υποθέσεις, αυτός ο ηττημένος, τον συνέτριψε ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ευτυχώς για το έθνος, πετάχτηκε σαν «τσουκνίδα» στο Twitter για να διασπείρει, έτσι νομίζει τουλάχιστον ο αμετροεπής, κινδυνολογία και φοβικότητα.

Έγραψε τα εξής για την άνανδρη επίθεση των Τούρκων στους κυανόκρανους, επιρρίπτοντας βασικά ευθύνη στην κυπριακή κυβέρνηση:

«Καταδικάζουμε τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στην Πύλα. Δεν αρκεί.

»Συνειδητοποιούμε επιτέλους ότι χωρίς αξιόπιστη πολιτική, χωρίς λύση, στο τέλος θα χάσουμε και τη νεκρή ζώνη».

Το TRIBUNE λέει: Αβέρωφ Νεοφύτου, «εκλεκτέ» των Βρυξελλών, φίλε καλέ των Τούρκων, κάτσε καλά ηττημένε. Ή «κακιασμένε», λόγω της συντριβής; Εσύ μόνο ξέρεις μέσα σου τι ταλανίζει την επαρχιώτικη ψυχούλα σου. Φιλική συμβουλή: Υποδείξεις για τα εθνικά θέματα μην ξανατολμήσεις να κάνεις. Απέτυχες, έφυγες, τέλος.

Σχετικά άρθρα