Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπελέρης: Ο Ράμα θέλει να αρπάξει τις περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρρας

Μπελέρης: Ο Ράμα θέλει να αρπάξει τις περιουσίες των Ελλήνων της Χειμάρρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Έντι Ράμα, Φρέντι Μπελέρης, Χειμάρρα,

Δεν πιστεύει ότι οι αλβανικές Αρχές θα τον αφήσουν ελεύθερο, ο Φρέντι Μπελέρης. Με δηλώσεις του μέσα από τις φυλακές ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας, άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει ένα σχέδιο, ώστε οι ομογενείς στην περιοχή να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους.

«Οι υπηρεσίες εδώ που υπάρχουν, δυσκολεύουν τη ζωή των Ελλήνων επιχειρηματιών, τόσο από την Αστυνομία, όσο από την Εφορία, όσο και από την Πολεοδομία με απώτερο σκοπό και σχέδιο, να εγκαταλείψουν τις περιουσίες, να φύγουν στην Ελλάδα, έτσι οι περιουσίες αυτές να περιέλθουν στα χέρια φίλων του πρωθυπουργού της Αλβανίας, του Έντι Ράμα» ανέφερε ο κ. Μπελέρης, σε αποκλειστική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ο κ. Μπελέρης ευχαρίστησε τους Έλληνες πολιτικούς για ό,τι έχουν κάνει, και τη βοήθεια και συμβολή τους και για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε στη Χειμμάρα, τόσο το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, όσο και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

«Η προφυλάκισή μου είναι παράνομη.

»Αυτό όμως που είναι εντελώς παράνομο πέραν πάσης αμφιβολίας είναι η εμπόδισή μου να αναλάβω τα καθήκοντα, η παρεμπόδισή μου να ορκιστώ και αυτό είναι ευθύνη του Αλβανού πρωθυπουργού, υπογράμμισε επίσης ο Φ. Μπελέρης.

«Όταν λέει ότι είναι θέμα δικαιοσύνης, ψεύδεται γιατί τη γενική διεύθυνση φυλακών την ελέγχει κύριος Ράμα, άρα θα μπορούσε να μου δώσει άδεια να ορκιστώ.

»Στόχευση του Αλβανού πρωθυπουργού είναι να μην αναλάβω τα καθήκοντα», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα