Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεντβέντεφ: Η Ρωσία να προκαλέσει στην Ουκρανία οικολογική καταστροφή

Μεντβέντεφ: Η Ρωσία να προκαλέσει στην Ουκρανία οικολογική καταστροφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ουκρανία, Ρωσία,

Να εξαπολύσει η Μόσχα περισσότερα πλήγματα κατά των ουκρανικών λιμανιών ως απάντηση στις επιθέσεις του Κιέβου σε ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα πρότεινε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και να προκαλέσει στην Ουκρανία μια οικολογική καταστροφή, μεταδίδει το Reuters.

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ενός οργάνου υπό την προεδρία του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, μίλησε μετά τις επιθέσεις ουκρανικών θαλάσσιων μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε ρωσικό πολεμικό πλοίο στο λιμάνι του Νοβοροσίσκ και εναντίον δεξαμενόπλοιου κοντά στην Κριμαία.

Ο Πούτιν προήδρευσε σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας την Παρασκευή, στην οποία συμμετείχε ο Μεντβέντεφ μετά την επίθεση στο Νοβοροσίσκ, κατά την οποία το Olenegorsky Gornyak, ένα αποβατικό πλοίο του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού,υπέστη σοβαρές ζημιές όπως αναφέρθηκε.

«Οι βρωμιές και τα φρικιά καταλαβαίνουν μόνο τη σκληρότητα και τη βία.

»Προφανώς, τα χτυπήματα στην Οδησσό, το Izmail και άλλα μέρη δεν τους αρκούσαν», είπε ο Μεντβέντεφ σε ανάρτησή του στους επίσημους λογαριασμούς του.

Η Ρωσία τις τελευταίες εβδομάδες έχει βάλει στο στόχαστρο το λιμάνι της Οδησσού της Μαύρης Θάλασσας, όπου εδρεύει το Ουκρανικό Ναυτικό, και το Izmail, το κύριο λιμάνι της Ουκρανίας στην ενδοχώρα στον ποταμό Δούναβη, καταστρέφοντας τις λιμενικές υποδομές και τις εγκαταστάσεις σιτηρών.

Σχετικά άρθρα