Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Κάπως έτσι οι τζιχαντιστές γίνονται καπνός (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Κάπως έτσι οι τζιχαντιστές γίνονται καπνός (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ερμπίλ (Άρβηλα), Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Νέες αεροπορικές επιδρομές από τις συμμαχικές δυνάμεις σκόρπισαν το θάνατο στους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος την Τρίτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα χτυπήματα που πραγματοποίησαν βομβαρδιστικά υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ κοντά στην πόλη Ερμπίλ, πρωτεύουσα του Κουρδιστάν που βρίσκεται στο βορειοανατολικό Ιράκ.

Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος έχουν πλέον διευρύνει τα μέτωπά τους σχεδόν σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, προελαύνοντας και προς τη Βαγδάτη. Παράλληλα, συνεχίζουν την σφοδρή πολιορκία της Κομπάνι, αλλά έχουν ανοιχτό μέτωπο και στο όρος Σιντζάρ με κουρδικές δυνάμεις του HPG, όπου εκτιμάται ότι έχουν βρει καταφύγιο περισσότεροι από 200.0ο0 εκτοπισμένοι Γιαζίντι.

Προχθές το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι τα μέχρι στιγμής χτυπήματα που έχουν πραγματοποιήσει οι ΗΠΑ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος έχουν στοιχίσει 580 εκατομμύρια δολάρια.

Σχετικά άρθρα