Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Λονδίνο ο ΥΠΕΞ της Κύπρου για συναντήσεις

Στο Λονδίνο ο ΥΠΕΞ της Κύπρου για συναντήσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος, Κωνσταντίνος Κόμπος,

Σειρά συναντήσεων θα πραγματοποιήσει κατά τη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Λονδίνο, ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κόμπος.

Ο κ. Κόμπος θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, κ. Νικήτα.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου θα πραγματοποιήσει επίσης, σειρά επαφών στη Βουλή των Κοινοτήτων, όπου, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον Σκιώδη Υπουργό Εξωτερικών κ. David Lammy και θα γίνει δεκτός από την Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής των Κοινοτήτων, κα Alicia Kearns.

Το απόγευμα, ο Δρ. Κόμπος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση για την Κύπρο, η οποία διοργανώνεται στη Βουλή των Κοινοτήτων από τη Διακομματική Κοινοβουλευτική Ομάδα για την Κύπρο, σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου.  

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί από το Λονδίνο στις Βρυξέλλες, όπου την Πέμπτη 20 Ιουλίου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ (ΣΕΥ).

Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου θα βρίσκονται οι εξελίξεις στην Ουκρανία και η εξωτερική πτυχή της οικονομικής ασφάλειας.

Επιπρόσθετα, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα πραγματοποιήσουν στρατηγική συζήτηση για την Τουρκία και τις ευρωτουρκικές σχέσεις, μετά και τις τουρκικές εκλογές.

Ο υπουργός Εξωτερικών επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα