Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταϊλάνδη: Γερμανός μεγιστάνας ακινήτων βρέθηκε τεμαχισμένος μέσα σε καταψύκτη

Ταϊλάνδη: Γερμανός μεγιστάνας ακινήτων βρέθηκε τεμαχισμένος μέσα σε καταψύκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Δολοφονίες, Ταϊλάνδη,

Το πτώμα ενός 62χρονου Γερμανού μεγιστάνα από τον χώρο των ακινήτων που εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε τεμαχισμένο μέσα σε έναν καταψύκτη σε ενοικιαζόμενο σπίτι στην Ταϊλάνδη.

Ο Hans Peter Mack αγνοούνταν από τις 4 Ιουλίου, όταν η 24χρονη Ταϊλανδή σύζυγός του είπε ότι δεν επέστρεψε στο σπίτι από μια επαγγελματική συνάντηση, σύμφωνα με την Bangkok Post.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει ότι την ημέρα της εξαφάνισής του είχαν κανονίσει να βγουν για δείπνο αλλά ο 62χρονος δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού και όταν εκείνη τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του έστειλε μηνύματα δεν έλαβε καμία απάντηση.

Τελικά η σύζυγός του έλαβε ένα μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο στις 10 το βράδυ στο οποίο ανέφερε ότι ήταν σε ραντεβού με πελάτη μόνο που κατά την ίδια στα 5 χρόνια σχέσης τους δεν της είχε στείλει ποτέ SMS.

Τα μέλη της σορού του Mack βρέθηκαν σε καταψύκτη που βρισκόταν σε σπίτι στην περιοχή Πατάγια, το οποίο φέρεται να νοίκιαζε Γερμανός φίλος του 62χρονου μεγιστάνα.

Οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση εξαφάνισης του 62χρονου Γερμανού έφτασαν στον καταψύκτη μετά από βίντεο στο οποίο είχε καταγραφεί ο καταψύκτης να μεταφέρεται σε ένα φορτηγάκι από άτομα που φαίνονταν να ήταν ξένοι, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Pattaya News.

Γείτονας του Γερμανού μεγιστάνα δήλωσε στην ίδια εφημερίδα ότι ένας Γερμανός ονόματι Όλαφ και μια Γερμανίδα με κινητικά προβλήματα ζούσαν για τρεις μήνες στο εν λόγω σπίτι και ήταν συνεργάτες του 62χρονου μεγιστάνα.

Τα δύο πρόσωπα αυτά έχουν ήδη προσαχθεί και ανακρίνονται μαζί με έναν τρίτο Γερμανό, με την Αστυνομία να μην αποκλείει το ενδεχόμενο στην υπόθεση αυτή να εμπλέκονται και Ταϊλανδοί.

Το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί είχαν βρει το αυτοκίνητό του 62χρονου παρατημένο σε έναν χώρο στάθμευσης.

Στο όχημα εντοπίστηκαν ίχνη καθαριστικού ή χλωρίνης στα καθίσματα, το ταμπλό, το τιμόνι και τον λεβιέ των ταχυτήτων.

«Υπήρχε πρόθεση να αλλοιωθούν αποδεικτικά στοιχεία και όλα δείχνουν ότι η εξαφάνιση του Hans Peter Mack είναι ύποπτη» είχε δηλώσει τότε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Μάρτυρας φέρεται, δε, να έχει καταθέσει ότι κάποιες ημέρες νωρίτερα είχε δει δύο γυναίκες να βγαίνουν από το αυτοκίνητο ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο.

Η οικογένεια του 62χρονου Γερμανού μεγιστάνα είχε ανακοινώσει αμοιβή περίπου 78.000 ευρώ δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό του.

Σχετικά άρθρα