Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Ο μακελάρης της Φιλαδέλφειας δήλωνε ακτιβιστής και ντυνόταν με γυναικεία ρούχα

ΗΠΑ: Ο μακελάρης της Φιλαδέλφειας δήλωνε ακτιβιστής και ντυνόταν με γυναικεία ρούχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Φιλαδέλφεια,

Ο ύποπτος που σκότωσε πέντε άνδρες και τραυμάτισε δύο παιδιά στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ ήταν υποστηρικτής της οργάνωσης Black Lives Matter και ντυνόταν με γυναικεία ρούχα.

Ο 40χρονος Κιμπρέιντι Καρίκερ συνελήφθη λίγο μετά την αιματοχυσία στη συνοικία Κίνγκσεσινγκ της πόλης το βράδυ της Δευτέρας 3/7.

Στη σελίδα του στο Facebook, ο Καρίκερ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του που τον απεικονίζουν να φοράει σουτιέν, γυναικείο μπλουζάκι και σκουλαρίκια ενώ τα μαλλιά του είναι πλεγμένα σε μακριές πλεξούδες.

Ο κατηγορούμενος έκανε τακτικά αναρτήσεις υπέρ του κινήματος Black Lives Matter.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο 40χρονος ύποπτος ήταν οπλισμένος με τουφέκι, πιστόλι, επιπλέον γεμιστήρες και αλεξίσφαιρο γιλέκο όταν πυροβόλησε θανάσιμα τέσσερις άνδρες στο δρόμο και στη συνέχεια κυνήγησε και σκότωσε έναν πέμπτο άνδρα μέσα σε ένα σπίτι.

Ένα 2χρονο αγόρι πυροβολήθηκε τέσσερις φορές στα πόδια, ενώ ένα 13χρονο αγόρι υπέστη επίσης τραύματα από σφαίρες στα πόδια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς.

Ο ένοπλος είχε πυροβολήσει εναντίον των αστυνομικών καθώς τον καταδίωκαν για αρκετά τετράγωνα πριν τελικά αναγκαστεί να παραδοθεί εγκλωβισμένος σε ένα στενό.

Ο Καρίκερ είπε πως ήταν τεχνικός υπολογιστών ενώ είχε μεγάλο ενδιαφέρον για τα όπλα.

Σχετικά άρθρα