Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εγκατέλειψαν τη Μόσχα ολιγάρχες και στενοί συνεργάτες του Πούτιν – Μεταξύ αυτών κι ο αναπληρωτής πρωθυπουργός

Εγκατέλειψαν τη Μόσχα ολιγάρχες και στενοί συνεργάτες του Πούτιν – Μεταξύ αυτών κι ο αναπληρωτής πρωθυπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Γιεβγκένι Πριγκόζιν, Ιδιωτικός Στρατός Βάγκνερ, Μισθοφόροι, Ρωσία,

Σε κατάσταση αποσύνθεσης φαίνεται πως οδηγείται το καθεστώς Πούτιν την ώρα που οι μισθοφόροι της «Wagner» κατευθύνονται προς τη Μόσχα.

Ορισμένοι ολιγάρχες και αξιωματούχοι φέρονται να έχουν εγκαταλείψει τη ρωσική πρωτεύουσα, αναφέρει το IStories, επικαλούμενο στοιχεία του FlightRadar.

Μεταξύ αυτών είναι ο δισεκατομμυριούχος Αρκάντι Ρότενμπεργκ (το αεροπλάνο του προσγειώθηκε στο Μπακού), ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντένις Μαντούροφ (προσγειώθηκε στο Νταλαμάν της Τουρκίας), ο πρώην πρώτος αναπληρωτής πρωθυπουργός Βλαντιμιρ Ποτάνιν (Σταμπούλ) και ο Ρώσος αξιωματούχος Μπόρις Κοβαλτσουκ (Αγία Πετρούπολη).

Αμέσως μετά, δημοσιεύθηκε μια ανάρτηση στο επίσημο κανάλι Telegram του Ρότενμπεργκ, η οποία έλεγε ότι ο επιχειρηματίας βρισκόταν ακόμη στη Ρωσία.

Εν τω μεταξύ, στην Αγία Πετρούπολη οι υπάλληλοι των διωκτικών αρχών σφράγισαν το αεροπλάνο και το ελικόπτερο που χρησιμοποιούσε προσωπικά ο Γεβγκένι Πριγκόζιν και τα οποία βρίσκονταν στο αεροδρόμιο Πούλκοβο, αναφέρει η Fontanka.

Νωρίτερα, αναφέρθηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είχε αναχωρήσει από τη Μόσχα για την Αγία Πετρούπολη, και το αεροπλάνο του χάθηκε από τα ραντάρ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πέκσοφ διαψεύδει ότι ο Πούτιν είχε φύγει από τη Μόσχα.

Σχετικά άρθρα