Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

OceanGate: Νεκροί οι πέντε επιβάτες του «Titan»

OceanGate: Νεκροί οι πέντε επιβάτες του «Titan»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ατλαντικός Ωκεανός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ναυάγια, Τιτανικός Υπερωκεάνιο, Υποβρύχια, Υποβρύχιο,

Οι πέντε επιβαίνοντες στο βαθυσκάφος «Titan» που αναζητείτο στον Ατλαντικό είναι νεκροί, ανακοίνωσε απόψε η ιδιοκτήτρια εταιρία OceanGate.

Η εταιρία, το βαθυσκάφος της οποίας χάθηκε κατά τη διάρκεια τουριστικής αποστολής στο ναυάγιο του «Τιτανικού», αναφέρει ότι το πλήρωμα που επέβαινε σε αυτό «δυστυχώς χάθηκε», μετέδωσε το CNN.

«Θρηνούμε τις ανθρώπινες απώλειες», μετέδωσε το CNN επικαλούμενο δήλωση της εταιρίας OceanGate.

Λίγο νωρίτερα, το CNN μετέδωσε ότι ένα σημείο με συντρίμμια που βρέθηκε κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού στον Βόρειο Ατλαντικό εκτιμάται ότι προέρχεται από την εξωτερική πλευρά του υποβρυχίου «Τιτάν», επικαλούμενο πηγές.

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του τουριστικού βαθυσκάφους «Titan», επιβεβαιώνει η αμερικανική Ακτοφυλακή

Η αμερικανική Ακτοφυλακή ανακοίνωσε πως τα συντρίμμια που εντόπισε νωρίτερα τηλεχειριζόμενο ρομποτικό σκάφος κοντά στο ναυάγιο του «Τιτανικού», ανήκουν στο τουριστικό βαθυσκάφος «Titan».

Πρόκειται για τουλάχιστον πέντε διαφορετικά τμήματα του μοιραίου βαθυσκάφους, τα οποία εντοπίστηκαν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το ναυάγιο του Τιτανικού, στον βυθό του βόρειου Ατλαντικού.

Σχετικά άρθρα